Βορίδης: Τα ταξί θα απελευθερωθούν αλλά με πληθυσμιακά κριτήρια

Σφοδρή επίθεση κατά του Γιάννη Ραγκούση για το θέμα των ταξί εξαπέλυσε σήμερα ο υπουργός Υποδομών, Μάκης Βορίδης.

Μιλώντας με απαξιωτικούς τόνους για τον πρώην υπουργό Υποδομών, ο Μάκης Βορίδης επανέλαβε και σήμερα ότι «δεν υπάρχει νομοσχέδιο Ραγκούση» και επεσήμανε ότι η Τρόικα ουδέποτε μίλησε για τον τρόπο απελευθέρωσης των ταξί που πρότεινε ο Γιάννης Ραγκούσης. «Δεν μπορούσε να περάσει την πρότασή του από την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ και έβαζε μπροστά την Τρόικα».

Μιλώντας στον Βήμα FM, ο υπουργός Υποδομών είπε ότι η Τρόικα δεν ζήτησε ποτέ να ανοίξει το επάγγελμα των ταξί χωρίς σεβασμό στο δημόσιο συμφέρον και κριτήρια και τόνισε ότι το νομοσχέδιο θα είναι έτοιμο μέχρι το τέλος του έτους και θα προβλέπει μεν την απελευθέρωση των ταξί αλλά με πληθυσμιακά και συγκοινωνιακά κριτήρια.

Στη συνέχεια, ο Μάκης Βορίδης αναφερόμενος εμμέσως πλην σαφώς στον Γιάννη Ραγκούση, είπε ότι ο κάθε υπουργός πρέπει να κοιτάει τη δική του δουλειά: «Δεν πρέπει να ανακατεύεται ο ένας στα πόδια του άλλου. Άλλωστε δεν είμαστε κολλημένοι με κόλλα στις καρέκλες μας».

«Nαι» στις απολύσεις στο Δημόσιο

Ο Μάκης Βορίδης μίλησε επίσης για τους δημοσίους υπαλλήλους και την εργασιακή εφεδρεία, τονίζοντας ότι«Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 700.000 άνεργοι από τον ιδιωτικό τομέα. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτό το ταμπού με το Δημόσιο». Ο υπουργός υποδομών χαρακτήρισε ανορθολογική την εργασιακή εφεδρεία που δεν θα δώσει λύσεις στο δημόσιο...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ