Απορρίφθηκε η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων του ΟΑΣΘ -Νόμιμη η επίσχεση εργασίας - iefimerida.gr

Απορρίφθηκε η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων του ΟΑΣΘ -Νόμιμη η επίσχεση εργασίας

Φωτογραφία: Motion Team/Φανή Τρυψάνη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νόμιμη κρίθηκε η επίσχεση εργασίας των εργαζομένων στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ). Το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης απέρριψε την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε η διοίκηση του Οργανισμού.

Η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε η διοίκηση του ΟΑΣΘ συζητήθηκε, νωρίτερα το πρωί, στο Πρωτοδικείο, με τη διαδικασία της προσωρινής διαταγής.

Κατά τη διαδικασία της συζήτησης, νωρίτερα σήμερα 21/9 στο Πρωτοδικείο, ο πρόεδρος των εργαζομένων Δημήτρης Τσερμενίδης, ανέφερε -μεταξύ άλλων- ότι οι εργαζόμενοι «έβαλαν πλάτη», ότι τα πράγματα φέτος είναι δύσκολα και ότι οι εργαζόμενοι έγιναν «μπαλάκι μεταξύ εργοδοσίας και κυβέρνησης».

Στον αντίποδα, για λογαριασμό της διοίκησης μίλησε ο γενικός διευθυντής Ανδρέας Ζερβούλιας τονίζοντας ότι τα χρέη είναι συσσωρευμένα και ότι ο Οργανισμός δεν μπορεί να επιβιώσει, ενώ υποστήριξε ακόμη πως το Δημόσιο δεν δίνει στον ΟΑΣΘ τα 130 εκατ. ευρώ και οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι τον Ιούλιο και τον Αύγουστο.



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ