Εξαλλος ο Πιτ με την Τζολί: Αν νομίζεις ότι θα πάρεις τα παιδιά ονειρεύεσαι -Θα γίνει μάχη

Μάλλον η Αντζελίνα Τζολί δεν θα τα βρει και τόσο εύκολα όσον αφορά στα θέματα που προκύπτουν μετά το διαζύγιο, με τον Μπραντ Πιτ.

Σύμφωνα με το ΤΜΖ , o Μπραντ Πιτ, που κατά τα ξένα δημοσιεύματα έμαθε ότι παίρνει διαζύγιο μόλις μια μέρα πριν τη δήλωση της Αντζελίνας Τζολί, είναι έξαλλος με την χολιγουντιανή ηθοποιό και της διαμηνύει ότι η δικαστική διαμάχη που θα ακολουθήσει θα είναι δύσκολη.
Συγκεκριμένα, άνθρωποι από το περιβάλλον του ηθοποιού, μιλώντας στο ΤΜΖ είπαν ότι «η Αντζελίνα θα τα βρει πολύ δύσκολα καθώς ο Μπραντ θα αγωνιστεί με κάθε δικαστικό μέσο για τα έξι τους παιδιά». «Αν η Αντζελίνα νομίζει ότι τα πράγματα με την επιμέλεια των παιδιών θα είναι απλά, τότε ονειρεύεται. Ο Μπραντ θα δώσει σκληρή μάχη για κοινή φυσική επιμέλεια και των έξι τους παιδιών. Αν επίσης νομίζει ότι θα του τα στερήσει, κάνει μεγάλο λάθος. Δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτεί να τα βλέπει μόνο με δικαστική απόφαση. Θέλει και θα επιδιώξει κοινή επιμέλεια».

Πάντως, στο ίδιο σημοσίευμα του ΤΜΖ αναφέρεται ότι η Μπραντ πιστεύει ότι η Αντζελίνα Τζολί είναι «σπουδαία μητέρα» και πώς σε καμία περίπτωση δεν θέλει να την «βλάψει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αντζελίνα Τζολί Μπραντ Πιτ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ