Μπαλτάς για Ελληνικό: Eίναι ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στο δρόμο προς τον σοσιαλισμό - iefimerida.gr

Μπαλτάς για Ελληνικό: Eίναι ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στο δρόμο προς τον σοσιαλισμό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για συμφωνία που συμβάλλει στη «δίκαιη ανάπτυξη», έκανε λόγο ο Αλέκος Φλαμπουράρης, αναφορικά με τη σύμβαση παραχώρησης του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού.

Στον αντίποδα, ο υπουργός Πολιτισμού, Αριστείδης Μπαλτάς, υπογράμμισε μεν τις βελτιώσεις στη σύμβαση παραχώρησης ωστόσο πήρε και σαφείς αποστάσεις, κάνοντας λόγο για «πολιτικό συμβιβασμό» και «αναγνωρισμένη ήττα».

«Σε μια περίοδο με 1,5 εκατομμύριο ανέργους όπου κυριαρχεί η λιτότητα, επιλέξαμε να συμβάλλουμε στη δίκαιη ανάπτυξη», είπε αρχικά ο κ. Φλαμπουράρης.

Μπαλτάς για Ελληνικό: Eίναι ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στο δρόμο προς τον σοσιαλισμό | iefimerida.gr 0

«Η επένδυση θα δίνει σωστά μεροκάματα και οκτάωρη εργασία, αυτό διεκδικούμε. Πετύχαμε σε μεγάλο να τη βελτιώσουμε τη σύμβαση. Αυτή είναι μια καθυστέρηση που άξιζε. Πετύχαμε να γίνουν επενδύσεις δημοσίου οφέλους. Θα δώσουν θέσεις εργασίας και επιτέλους ο λαός της περιοχής αρχίζει να βλέπει τα θετικά αποτελέσματα», επεσήμανε μεταξύ άλλων.

Ο υπουργός επικρατείας, παράλληλα, καταλόγισε στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ότι δεν κατόρθωσαν επί 13 χρόνια να υπογράψουν τη σύμβαση και τώρα ψέγουν τον ΣΥΡΙΖΑ για καθυστερήσεις ενός έτους.

Από την άλλη ο Αριστείδης Μπαλτάς που χαρακτήρισε τη συμφωνία για το Ελληνικό «πολιτικό συμβιβασμό». «Οι συσχετισμοί είναι υπέρτεροι και μας αναγκάζουν να κάνουμε πίσω. Αναγνωρίζουμε το γεγονός μιας ήττας. Κάνουμε τον συμβιβασμό που απαιτεί η ήττα και συνεχίζουμε τον αγώνα» δήλωσε από το βήμα της Βουλής.

Μπαλτάς για Ελληνικό: Eίναι ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στο δρόμο προς τον σοσιαλισμό | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ