Μπαλτάς σε Αδωνι: Μου αρέσουν πολύ οι ομιλίες σας, είστε ζωηρός, ευφράδης [βίντεο] - iefimerida.gr

Μπαλτάς σε Αδωνι: Μου αρέσουν πολύ οι ομιλίες σας, είστε ζωηρός, ευφράδης [βίντεο]

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον αντιπρόεδρο της ΝΔ θέλησε να απευθυνθεί από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Πολιτισμού, Αριστείδης Μπαλτάς.

«Σε σχέση με τους συναδέλφους μου του ΣΥΡΙΖΑ, μου αρέσει η ομιλία σας, είσαστε ζωηρός, ευφράδης, ζωηρεύετε τα αίματα όταν μιλάτε, σας παρακολουθούμε όλοι και ταυτόχρονα με αυτού του τύπου την ομιλία είναι ότι αποκαλύπτονται κάποια πράγματα τα οποία δεν ενδεχομένως δεν σας είναι πλήρως συνειδητά στον κανονικό ειρμό της ομιλίας», σημείωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός πολιτισμού.

Αναφερθήκατε πολλές φορές με το γνωστό σας και έντονο ζωηρό τρόπο στην ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς και αποδώσατε στην ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς όλα όσα συνέβησαν στη χώρα επί κυβερνήσεων δικών σας και του ΠΑΣΟΚ. Αρα είναι σαν η ιδεολογία της Αριστεράς όλα αυτά τα χρόνια να κυριαρχούσε υπογείως, να σας εμπόδιζε να κάνετε πράγματα που θέλατε κατά τον φιλελευθερισμό που προκρίνετε και ούτω καθεξής, ανέφερε ο κ. Μπαλτάς ενώ στη συνέχεια της ομιλίας του έκανε αναφορές Μάρξ και τον Φρόιντ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μπαλτάς Γεωργιάδης Βουλή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ