Στο χειρουργείο ο Μάνταλος - Κάταγμα στη μύτη - iefimerida.gr

Στο χειρουργείο ο Μάνταλος - Κάταγμα στη μύτη

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Kακά μαντάτα για την ΑΕΚ, καθώς στη σημερινή προπόνηση στα Σπάτα ο Πέτρος Μάνταλος χτύπησε σοβαρά.

Ο αρχηγός της Ενωσης υπέστη κάταγμα στη μύτη και χάνει σίγουρα το ματς με τον Ηρακλή, ενώ χάνει οριστικά πια και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

To χτύπημα στον Μάνταλο προήλθε από σύγκρουσή του σε μια φάση της προπόνησης με τον Γκάλο και αμέσως πάνω στον αρχηγό της ΑΕΚ έπεσε το ιατρικό τιμ.

Ο Μάνταλος μετά την προπόνηση πήγε στο Ιατρικό Κέντρο για τις απαραίτητες εξετάσεις. Θα υποβηληθεί άμεσα σε χειρουργική ανάταξη.

Ο Πέτρος Μάνταλος αμέσως μετά τον τραυματισμό του μετέβη μαζί με τον Αλκη Καλιακμάνη στο Ιατρικό Κέντρο. Εκεί θα γίνουν οι εξετάσεις και αναμένεται μέσα στην μέρα να χειρουργηθεί.

Στο Ιατρικό πήγε αμέσως και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, για να σταθεί στο πλάι του αρχηγού της ΑΕΚ.

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι ο Μάνταλος δεν μπορεί να επιστρέψει σε λιγότερο από 20 ημέρες από το χειρουργείο, κάτι που σημαίνει ότι χάνει το ματς με τον Ηρακλή και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, δεν πρόκειται να πάει στα ματς της Εθνικής ομάδας και θα επιστρέψει μετά την διακοπή ενόψει του ματς με την Λάρισα εκτός έδρας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μανταλος αεκ χειρουργείο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ