Γιατί η Τζολί ζήλευε παθολογικά τη Μαριόν Κοτιγιάρ [εικόνες] - iefimerida.gr

Γιατί η Τζολί ζήλευε παθολογικά τη Μαριόν Κοτιγιάρ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από τον περασμένο Μάρτιο τα κοσμικά περιοδικά έγραφαν για την παρανοϊκή ζήλια της Αντζελίνα Τζολί για τη Γαλλίδα ηθοποιό Μαριόν Κοτιγιάρ, η οποία έπαιξε σε ταινία με τον Μπραντ Πιτ.

Εκείνη την εποχή ήδη ο τύπος προέβλεπε ότι ο γάμος των Brangelina δεν θα κρατήσει πολύ και ότι το ζευγάρι είχε συχνές κρίσεις. Από τότε έγραφαν ότι η Αντζελίνα δεν άντεχε τις γυναίκες που τριγυρνούσαν τον Μπραντ.
Το σάιτ Radaor Online είχε γράψει ότι μια μεγάλη κρίση ζήλειας είχε προκαλέσει η ερωτική σχέση του Πητ με την νταντά των παιδιών τους. «Ο Μπραντ είναι πάντα πολύ καλός και ευγενικός με το προσωπικό, αλλά αυτή τη φορά η νταντά γυρίζει συνεχώς γύρω του και γίνεται υπερβολικά φιλική μαζί του», έγραφε το ταμπλόιντ.

Γιατί η Τζολί ζήλευε παθολογικά τη Μαριόν Κοτιγιάρ [εικόνες] | iefimerida.gr 0


«Σύμφωνα με μια πηγή, η Αντζελίνα παρατήρησε ότι η νταντά βρισκόταν πάντα στην πισίνα όταν ήταν εκεί και ο Μπραντ. Η παράνοιά της μεγάλωσε όταν είδε τον Μπραντ να έχει βγει από το ντους, τυλιγμένο μόνο με μια πετσέτα να πίνει ένα ποτό στην κουζίνα, ενώ η νταντά τον κοίταζε με ένα μεγάλο χαμόγελο».
Αυτό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για την Αντζι. Θύμωσε με τη νταντά και άρχισε να φωνάζει. Η νταντά έφτιαξε τα πράγματά της και έφυγε όσο πιο γρήγορα μπορούσε, προσθέτει το σάιτ.

Γιατί η Τζολί ζήλευε παθολογικά τη Μαριόν Κοτιγιάρ [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Μετά την νταντά ήρθε η Μαριόν Κοτιγιάρ στη ζωή της Αντζελίνα Τζολί. Και αν η πρώτη ήταν εύκολο να την ξεφορτωθεί, η δεύτερη είναι σκληρή παίκτης. Το περιοδικό In Touch αποκάλυψε τον Μάρτιο του 2016 ότι οι Brandgelina ήταν «μυστικά χωρισμένοι από μήνες» και ότι η Τζολί είχε φύγει από το σπίτι. Σε αυτές τις συνθήκες, ο Μπραντ Πηρ είχε περάσει πολύ καιρό με την Μαριόν Κοτιγιάρ στην Ευρώπη, με την οποία γύρισε την ταινία World War Z 2, η οποία θα βγει στις αίθουσες το 2017.

Γιατί η Τζολί ζήλευε παθολογικά τη Μαριόν Κοτιγιάρ [εικόνες] | iefimerida.gr 2


Η ζήλεια της Αντζελίνα έγινε «υπερβολική» σύμφωνα με το περιοδικό, όταν σκεπτόταν ότι ο Πητ βρισκόταν μακριά της. Και το In Touch εξηγούσε τότε:
«Ο Μπραντ Πητ και η Μαριόν Κοτιγιάρ δεν φλερτάρουν. Απλά η Αντζελίνα πιστεύει ότι αν ο Μπραντ Πητ την είχε ερωτευθεί την ίδια σε ένα γύρισμα και είχε εγκαταλείψει τη γυναίκα του (Τζένιφερ Ανιστον), το ίδιο θα μπορούσε να συμβεί και τώρα».
Το περιοδικό πρόσθετε ότι η Angie ζήλευε τρομακτικά την Μαριόν Κοτιγιάρ και για άλλους λόγους:
«Η Κοτιγιάρ είναι ακριβώς η ευρωπαία ηθοποιός που η Τζολί θα ήθελε να είναι και ερμηνεύει ρόλους που η εκείνη θα ήθελε, επίσης. Η ζήλεια αυξάνεται γιατί η Μαριόν έχει κάτι που λείπει από την καριέρα της Τζολί: το Οσκαρ καλύτερης ηθοποιού».

Γιατί η Τζολί ζήλευε παθολογικά τη Μαριόν Κοτιγιάρ [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Γιατί η Τζολί ζήλευε παθολογικά τη Μαριόν Κοτιγιάρ [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Γιατί η Τζολί ζήλευε παθολογικά τη Μαριόν Κοτιγιάρ [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Γιατί η Τζολί ζήλευε παθολογικά τη Μαριόν Κοτιγιάρ [εικόνες] | iefimerida.gr 6
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζολί Mαριόν Κοτιγιάρ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ