Είναι ομοφυλόφιλος ο Χάλκ Χόγκαν; - iefimerida.gr

Είναι ομοφυλόφιλος ο Χάλκ Χόγκαν;

Χαλκ Χόγκαν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις παίρνει η κόντρα μεταξύ του Χαλκ Χόγκαν και της πρώην γυναίκας του, η οποία κατά την δίκη, προκειμένου να βγει το διαζύγιο, όχι μόνο τον κατηγόρησε πως την κακοποιούσε, αλλά ευθεώς τον χαρακτηρίζει ως ομοφυλόφιλο.

Η 52χρονη γυναίκα κατηγόρησε τον παλαίμαχο αστέρα του κατς για κακοποίηση και μοιχεία λέγοντας πως διατηρούσε «επαφές» με έναν συνάδελφό του (τον Μπρούτους Μπίφκεϊκ)! Ο 58χρονος Χόγκαν, κατά κόσμον Τέρι Μπολέα, απάντησε με μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.

Είναι ομοφυλόφιλος ο Χάλκ Χόγκαν; | iefimerida.gr 0

«Πίστευα ότι τα είχα ακούσει όλα στη διάρκεια της δίκης για το διαζύγιο που κράτησε τέσσερα χρόνια, αλλά φαίνεται πως όχι... Λέει ότι τη χτυπούσα και πως ήμουν γκέι. Αν ήταν αλήθεια κάτι από αυτά, θα το παραδεχόμουν, αλλά αυτό είναι τόσο τρελό και με ενοχλεί», δήλωσε ο Χαλκ Χόγκαν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ