Δεν δέχομαι συστάσεις και υποδείξεις-Δεν υπάρχουν δακτυλίδια - iefimerida.gr

Δεν δέχομαι συστάσεις και υποδείξεις-Δεν υπάρχουν δακτυλίδια

Άννα Διαμαντοπούλου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Aνεβαίνει το θερμόμετρο στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ λίγο πριν ξεκινήσουν οι διαδικασίες που θα οδηγήσουν στην διαδοχή του Γ. Παπανδρέου. Συνεργάτες του αντιπρόεδρου της κυβέρνησης κ. Ευάγγελου Βενιζέλου αμέσως μετά την συνάντηση που είχε με τον κ. Παπανδρέου αφηναν σαφείς αιχμές εναντίον της Τροικας του ΠΑΣΟΚ

Συμφωνα με όσα έλεγαν, οι δυο ανδρες συμφωνησαν πως ολες οι επιλογες για τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ πρεπει να ειναι καθαρες και ευρυτατης αποδοχης χωρις ουτε η παραταξη να τραυματιζεται ουτε να υπονομευεται η λειτουργια της κυβερνησης.«Δεν υπαρχουν δαχτυλιδια ο κ. Βενιζελος δεν ενδιαφερεται για τα διαδικαστικα ζητηματα διοτι ειναι παρων , ξερει να δινει και δινει τις μαχες σε ολα τα διαδικαστικα πλαισια και δεν δεχεται ουτε συστασεις ουτε υποδειξεις απο κανεναν για τις εσωκομματικες διαδικασιες και την βαση γιατι αυτα απεδειξε οτι τα τιμα υπο πολυ δυσκολες συνθηκες .Αυτο που τον ενδιαφερει ειναι να σωθει η χωρα και να ανασυγκροτηθει η παραταξη.» επεσήμαιναν οι συνεργάτες του κ. Βενιζέλου.

Οι διαρροές αυτές θεωρούνται απο πολλούς ευθεία βολή εναντίον των Α. Λοβέρδου, Γ. Ραγκούση και Α. Διαμαντοπούλου οι οποίοι έχουν εκφραστει ήδη δημοσίως υπερ της εκλογής αρχηγού απο την βάση του ΠΑΣΟΚ.

Συμφωνα με τους συνεργάτες του αντιπρόεδρου,οι κ.κ. Παπανδρέου και Βενιζέλος ειχαν μια μακρα και σε βαθος συζητηση για την κατασταση της χωρας, του πολιτικου συστηματος και του ΠΑΣΟΚ. Συμφωνησαν πως πρωτη προτεραιοτητα ειναι η στηριξη της κυβερνησης Παπαδημου και η ολοκληρωση των δυσκολων και λεπτων ισοροπιων που οδηγουν στο νεο προγραμμα και το PSI και μπορουν να οδηγησουν την ελληνικη οικονομια και ολη την χωρα , σε μια νεα και πιο αισιοδοξη φαση. Η εντυπωση που αποκομισε ο κ. Βενιζελος ειναι οτι ο κ. Παπανδρεου θα αναλαβει μεσα στην επομενη εβδομαδα , μια σειρα απο πρωτοβουλιες που θα διαφυλαξουν την ενοτητα την ανανεωση και την δυναμικη της παραταξης και θα την βοηθησουν να βρει την πολιτικη της προοπτικη και να ανασυγκροτησει την σχεση της με την κοινωνια .

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ