Τα μαζεύει ο Κουρουμπλής για τις ποινικές και πολιτικές ευθύνες για Καλογρίτσα - iefimerida.gr

Τα μαζεύει ο Κουρουμπλής για τις ποινικές και πολιτικές ευθύνες για Καλογρίτσα

Φωτογραφία: Alexandros Michailidis / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εσπευσε να τα μαζέψει ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Κουρουμπλής μετά το... ωστικό κύμα που προκάλεσε η «βόμβα» που πέταξε για πολιτικές και ποινικές ευθύνες όσων ανακήρυξαν υπερθεματιστή τον κ. Καλογρίτσα.

Ο κ. Κουρουμπλής δήλωσε στον Βήμα fm ότι «βεβαίως θα έχουν ποινικές και πολιτικές ευθύνες αυτοί που ανακήρυξαν τον κ. Καλογρίτσα υπερθεματιστή, αν αποδειχθεί προβληματικό το Πόθεν Έσχες του». Και πρόσθεσε: «Αν αποδειχθεί ότι τα πράγματα είναι έτσι, για τον κ. Καλογρίτσα, θα πληρώσει τα τρία εκατομμύρια της εγγυητικής, που έχουν δοθεί ήδη και την πρώτη δόση και θα φύγει από το παιχνίδι».

Ωστόσο λίγες ώρες αργότερα, ο υπουργός Εσωτερικών έκανε διευκρινιστική δήλωση:

«Προς αποκατάσταση της πραγματικότητας σχετικά με τη σημερινή μου τηλεφωνική συνέντευξη στο ΒΗΜΑ FM: Αυτό που ξεκάθαρα εννοούσα είναι ότι σε όσους εκ των υπερθεματιστών έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό και σε οποιοδήποτε χρονικό στάδιο αποδειχθεί ότι δεν πληρούν όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, θα αποδοθούν οι δέουσες ευθύνες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ