Στους δήμους το παραλιακό μέτωπο από τον Αλιμο μέχρι τη Βάρκιζα - iefimerida.gr

Στους δήμους το παραλιακό μέτωπο από τον Αλιμο μέχρι τη Βάρκιζα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη συνεργασία της Εταιρείας Ακινήτων του Δημοσίου (ΕΤΑΔ) με τρεις δήμους για την παραχώρηση του παραλιακού μετώπου, από τη Μαρίνα Αλίμου μέχρι τη Βάρκιζα ανακοινώνει σήμερα η κυβέρνηση.

Όπως υπογραμμίζεται σε δελτίο Τύπου από το γραφείο του υπουργού Επικρατείας, αρμόδιου για τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου Αλέκου Φλαμπουράρη, «η Κυβέρνηση αποδεικνύει, για ακόμη μια φορά, την πρόθεσή της να προχωρήσει σε κάθε αναγκαία πράξη ώστε η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας να γίνεται προς όφελος των πολιτών με την εκμετάλλευση και αξιοποίηση των ελεύθερων χώρων από φορείς Δημοσίου συμφέροντος».

Όπως γίνεται γνωστό, σήμερα ανακοινώνεται η συνεργασία της ΕΤΑΔ με την τοπική αυτοδιοίκηση, και συγκεκριμένα τους δήμους Αλίμου, Γλυφάδας και Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης για την παραχώρηση χρήσης ακινήτων του παραλιακού μετώπου που εκτείνεται από τη Μαρίνα Αλίμου μέχρι τη Βάρκιζα.

«Η ανακοίνωση της συμφωνίας θα γίνει σήμερα Τρίτη 20/9/2016, στις 13.30, στο μέγαρο Μαξίμου παρουσία του υπουργού Επικρατείας κ. Αλέκου Φλαμπουράρη, του προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ κ. Στέργιου Πιτσιόρλα, του προέδρου της ΕΤΑΔ κ. Γιώργου Τερζάκη και των Δημάρχων κ. Ανδρέα Κονδύλη (Αλίμου), κ. Γρηγόρη Κωνσταντέλλου (Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης), κ. Γιώργου Παπανικολάου (Γλυφάδας)», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΤΑΔ παραλία Δήμοι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ