Γιατί όλες οι γυναίκες τρελαίνονται και ταυτίζονται με την Μπρίτζετ Τζόουνς - iefimerida.gr

Γιατί όλες οι γυναίκες τρελαίνονται και ταυτίζονται με την Μπρίτζετ Τζόουνς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεκαπέντε χρόνια πέρασαν από τότε που «Το ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς» βγήκε στις αίθουσες και κέρδισε τους θεατές. Σήμερα η Μπρίτζετ, που ενσαρκώνει η Ρενέ Ζελβέγκερ, ίσως στον πιο πετυχημένο ρόλο της καριέρας της, επιστρέφει δυναμικά, και αυτή τη φορά θα γίνει και μαμά.

Η Αμερικανίδα σταρ προκειμένου να ερμηνεύσει την αδέξια, αλλά τόσο χαριτωμένη Αγγλίδα δημοσιογράφο πήρε κιλά, ασκήθηκε στην προφορά και ταξίδεψε στο Λονδίνο, όπου κατάφερε να περάσει ινκόγκνιτο ακόμα και στο μετρό, προκειμένου να καταλάβει πώς ζει η ηρωίδα της. Και φαίνεται πως τα κατάφερε πολύ καλά.

Βασισμένες στο βιβλίο της Έλεν Φίλντινγκ, οι ταινίες μας συστήνουν μια αξιαγάπητη περσόνα, που έγινε το απόλυτο ίνδαλμα της γενιάς της. Ο λόγος είναι πολύ απλός: H Μπρίτζετ δεν είναι τέλεια, όπως όλοι μας δηλαδή. Ζει την καθημερινότητα, δεν έχει καμία φοβερή τραγωδία να επιδείξει, όμως όλα αυτά τα μικρά που της συμβαίνουν εκείνη τα βιώνει στο έπακρον. Κάνει σχέσεις, έχει προβλήματα με αυτές, ευθύνεται για πολλά από αυτά, στη δουλειά έχει καλές και κακές στιγμές, ενώ μας έμαθε ότι μια γυναίκα ακόμα και με πιτζάμες μπορεί να είναι σέξι. Στην τρίτη ταινία, εμφανίζεται πιο ώριμη κι αυτό είναι ένα από τα μεγάλα της πλεονεκτήματα, γιατί εξελίσσεται, δεν μένει στάσιμη. Μπορεί να έχει μεγαλώσει, ίσως έχει χάσει κάτι από την αφέλεια της νιότης της, αλλά παραμένει πάντα το κορίτσι που όλοι θα θέλαμε να έχουμε φίλη.

Συνήθως οι κινηματογραφικοί ήρωες είναι ακραίοι, η Μπρίτζετ πάλι όχι. (Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπρίτζετ Τζόουνς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ