ΝΔ: Κυβερνητικό Βατερλό οι άδειες μετά τις αποκαλύψεις για τα δάνεια Καλογρίτσα - iefimerida.gr

ΝΔ: Κυβερνητικό Βατερλό οι άδειες μετά τις αποκαλύψεις για τα δάνεια Καλογρίτσα

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε Βατερλό για την κυβέρνηση, τον Πρωθυπουργό εξελίσσεται η υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών μετά τις αποκαλύψεις για τα δάνεια Καλογρίτσα, εκτιμά η ΝΔ.

Η αξιωματική αντιπολίτευση ανταπαντώντας στον υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά τον καλεί να αρχίσει «να συνηθίζει στην ιδέα ότι η υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών έχει ήδη γίνει μπούμεραγκ για τον ίδιο τον Yπουργό - καναλάρχη, για τον πρωθυπουργό και την Κυβέρνησή τους».

Οπως σημειώνει η ΝΔ «σήμερα μάλιστα, μετά τις αποκαλύψεις για τα δάνεια ενός εκ των πλειοδοτών, η υπόθεση εξελίσσεται σε κυβερνητικό Βατερλό».

Η αξιωματική αντιπολίτευση επιτίθεται επίσης κατά του υπ. Επικρατείας, σημειώνοντας ειρωνικά ότι «όπως προκύπτει από τις ανακοινώσεις του κ. Παππά, τα νέα αυτά δεν πρέπει να φτάνουν στον τόπο των πολυήμερων τουριστικών περιηγήσέων του σε Καναδά και ΗΠΑ. Περιηγήσεων που γίνονται με χρήματα των άγρια φορολογούμενων Ελλήνων πολιτών από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ» και καταλήγει: «Αυτή είναι η ελληνική πραγματικότητα από την οποία είναι αποκομμένος ο κ. Παππάς, αν και είναι Yπουργός ... Επικρατείας!».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ