Η Χίλαρι Κλίντον «ράκος» μπροστά στις κάμερες [βίντεο]

Οι ΗΠΑ είναι συγκλονισμένες από το τρομοκρατικό χτύπημα στη Νέα Υόρκη, με αρκετά, ωστόσο, Μέσα να επικεντρώνονται στον τρόπο που αντέδρασαν οι δύο υποψήφιοι για την προεδρία.

Η Χίλαρι Κλίντον συνέστησε ψυχραιμία και φάνηκε ιδιαίτερα επιφυλακτική στις δηλώσεις της, με τον Ντόναλντ Τραμπ, από την άλλη, να αποκαλύπτει στοιχεία που δεν είχαν αναφέρει καν οι αρχές, όπως το ότι ή έκρηξη προκλήθηκε από βόμβα.

Πολλοί υπογράμμισαν πως σε αυτές φάνηκε το χάσμα που χωρίζει τους δύο πολιτικούς, ενώ αρκετά ήταν τα αμερικανικά Μέσα, που ασχολύηθηκαν με την εμφάνιση της Χίλαρι Κλίντον, κατά την διάρκεια των πρώτων της δηλώσεων μετά την έκρηξη.

Η υποψήφια των Δημοκρατικών εμφανίστηκε εμφανώς καταβεβλημένη, στο πίσω μέρος του αεροσκάφους, όπου και βρισκόταν. Οπως φαίνεται μέσα από τα βίντεο, με δυσκολία κρατά τα μάτια της ανοιχτά, γεγονός, σύμφωνα με ορισμένα δημοσιεύματα, σημαίνει πως η κατάσταση της υγείας της δεν είναι καλή.

Μάλιστα, μερίδα του Τύπου, που υποστηρίζει τον Ντόναλντ Τραμπ, ανέφερε πως η Χίλαρι μπορεί να είχε πιει αλκοόλ, πριν τη συνέντευξη, με τον τρόπο της ομιλίας της να οφείλεται σε αυτό και όχι στην κούραση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χίλαρι Κλίντον Υγεία

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ