Πρεμιέρα για το «Επί του πιεστηρίου» με τον Μάκη Κουρή στο Kontra - iefimerida.gr

Πρεμιέρα για το «Επί του πιεστηρίου» με τον Μάκη Κουρή στο Kontra

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πρεμιέρα του "Επί του Πιεστηρίου" στο "Κόντρα", 22 χρόνια μετά, με τον Μάκη Κουρή ξανά στο στούντιο, ήταν μια έκπληξη.

Μια εκπομπή που έμεινε ιστορική για τη μαχητικότητα και την αποκαλυπτικότητά της, επέστρεψε σε μια νέα εποχή και σε νέο πλαίσιο, δείχνοντας στην πρεμιέρα της ότι επιδιώκει να παίξει στην "πρώτη κατηγορία".

Κεντρικός παρουσιαστής είναι ο Γιώργος Κουβαράς, αρχισυντάκτης Πολιτικού του Ελεύθερου Τύπου, και καθημερινά μαζί του θα είναι στο στούντιο εκτός από τον Μάκη Κουρή, εκδότη της εφημερίδας Παρόν, ο νέος γενικος διευθυντής του Κόντρα Βασίλης Ταλαμάγκας και ο πολιτικός συντάκτης του Πρώτου Θέματος Γιάννης Αντύπας.

Χτες η εκπομπή παρουσίασε το γκάλοπ της Alco με τον Κώστα Παναγόπουλο με πρόθεση ψήφου και στοιχεία που αφορούν την επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ