Αστυνομικοί βρήκαν το πτώμα μίας γυναίκας στο σπίτι του μακελάρη του Βελγίου - iefimerida.gr

Αστυνομικοί βρήκαν το πτώμα μίας γυναίκας στο σπίτι του μακελάρη του Βελγίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πτώμα μίας γυναίκας, την οποία φέρεται να έχει σκοτώσει ο δράστης της χθεσινής επίθεσης στην Λιέγη, ανακάλυψαν Βέλγοι επιθεωρητές στο σπίτι του 33χρονου δράστη, Νορντίν Αμρανί.

Ο εισαγγελέας Σεντρίκ ντε Μποκάρμ, δήλωσε στο βελγικό ραδιόφωνο ότι το πτώμα της γυναίκας βρέθηκε σε αποθήκη που χρησιμοποιούσε ο δράστης.

«Χθεσινοβραδινή έρευνα αποκάλυψε το πτώμα σε μία αποθήκη, την οποία πιθανώς χρησιμοποιούσε ο Αμρανί για να καλλιεργεί κάνναβη», δήλωσε ο εισαγγελέας προτού μεταβεί στην Πλατεία Σεν Λαμπέρ.

Πρόκειται για μια 45χρονη που εργαζόταν ως οικιακή βοηθός σε γειτόνισσα του Αμρανί. Σύμφωνα με την SudPresse , την Τρίτη το πρωί ο 33χρονος της ζήτησε να μπει στο διαμέρισμά του με την πρόφαση ότι θα της προσέφερε εργασία. Στην συνέχεια φαίνεται ότι της επιτέθηκε και την σκότωσε, πριν ξεκινήσει για το μακελειό στην πλατεία.

Η αστυνομία του Βελγίου διεξάγει έρευνες προκειμένου να διαπιστώσει τα κίνητρα του Αμρανί, ο οποίος δεν άφησε κάποιο «επεξηγηματικό» σημείωμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ