Καραμούζης: Πρόκληση οι εύποροι μέτοχοι που δεν συμμετέχουν στο κόστος εξυγίανσης

Ηχηρή παρέμβαση στο μείζον θέμα της αναδιάρθρωσης των υπερχρεωμένων επιχειρήσεων κάνει ο πρόεδρος της Eurobank Νίκος Καραμούζης με μήνυμά του στο twitter.

Απευθύνεται στους εύπορους μέτοχους εταιρειών με μεγάλες δανειακές υποχρεώσεις, που αρνούνται ή είναι απρόθυμοι να συμμετάσχουν στο κόστος διάσωσης της επιχείρησής τους. Σε αυτή την περίπτωση, προειδοποιεί ο κ. Καραμούζης, οι πιστωτές θα πρέπει να αναλαμβάνουν τη διοίκηση των εταρειών.

Πρόκληση οι εύποροι μέτοχοι που επιρρίπτουν σε τρίτουςτα βάρη εξυγίανσης των εταιριών τους/υπονομεύουν την αναδιάρθρωση/απαιτουν να διοικούν

Στο tweet του ο πρόεδρος της Eurobank χαρακτηρίζει πρόκληση οι εύποροι μέτοχοι που επιρρίπτουν σε τρίτους τα βάρη εξυγίανσης των εταιριών τους, να υπονομεύουν την αναδιάρθρωση και να απαιτούν να συνεχίσουν να διοικούν και συμπληρώνει: «Αν στο κόστος διάσωσης των επιχειρήσεων τους δεν συμμετέχουν/συνεργάζονται οι μέτοχοι τους, οι πιστωτές πρέπει να αποκτούν τον έλεγχο/διάσωση».

Αν στο κόστος διάσωσης των επιχειρήσεων τους δεν συμμετέχουν/συνεργάζονται οι μέτοχοι τους,οι πιστωτές πρέπει ν αποκτούν τον έλεγχο/διοίκηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καραμουζης Eurobank

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ