Αυστραλός έγινε παππούς στα... 36 του -Η απίστευτη ιστορία του [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυστραλός έγινε παππούς στα... 36 του -Η απίστευτη ιστορία του [εικόνες]

Φωτογραφία: Instagram @ΤheJacksonau
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι το 2050 ο πληθυσμός της Ελλάδας υπολογίζεται πως θα είναι από 8,3 έως 10 εκατομμύρια, δηλαδή μειωμένος κατά 800.000 έως 2,5 εκατομμύρια σε σχέση με σήμερα!

Αυτά τα... προβλήματα δεν θα ίσχυαν, αν όλοι ακολουθούσαν το παράδειγμα του Γκραντ Τζάκσον από την Αυστραλία, ο οποίος στα 36 του χρόνια έχει αποκτήσει -ήδη- έξι παιδιά!

Τα παράξενα δεν σταματούν εδώ για τον 36χρονο, αφού όπως εκμυστηρεύτηκε σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο 18χρονος γιος του περιμένει το πρώτο του παιδί.

Αυστραλός έγινε παππούς στα... 36 του -Η απίστευτη ιστορία του [εικόνες] | iefimerida.gr 0

«Ο Κόρεϊ μας μίλησε ιδιαιτέρως και μας είπε πως ήθελε κάτι να μας πει, η πρώτη αντίδρασή μας ήταν μάλλον… σοκ», επεσήμανε ο -οσονούπω- παππούς.

«Μια στιγμή μετά με κατέκλυσε το συναίσθημα της αγάπης γι’ αυτό το μικρό ανθρωπάκι που δεν είχα ακόμα συναντήσει αλλά θα έκανε μια τόσο ιδιαίτερη προσθήκη στη ζωή της οικογένειάς μας», είπε η γυναίκα του 36χρονου και μέλλουσα γιαγιά, Στέισι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η οικογένεια είναι γνωστή στο κοινό καθώς συμμετέχει στο ριάλιτι σόου «Gogglebox».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πολύτεκνοι παιδιά παππούς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ