Οι κακοντυμένες των Emmy -Εκαναν... αρνητική εντύπωση [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι κακοντυμένες των Emmy -Εκαναν... αρνητική εντύπωση [εικόνες]

Φωτογραφία: Daily Mail/ Getty Images
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί οι περισσότερες stars να έκαναν την καλύτερη και την πιο chic επιλογή για το κόκκινο χαλί των Emmy Awards, αλλά υπήρχαν και μερικές που προτίμησαν να πρωτοτυπήσουν... με έναν όμως πιο δικό τους τρόπο.

Η Σάρα Χαίλαντ, γνωστή από τη σειρά Modern Family φόρεσε ένα στράπλες δημιουργία με ουρές, το οποίο συνδύασε με ένα μαύρο cigarette παντελόνι.

Οι κακοντυμένες των Emmy -Εκαναν... αρνητική εντύπωση [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Αν και ο συνδυασμός ήταν λίγο extreme για την περίσταση η ίδια περισσότερο τράβηξε τα βλέμματα με το τέλειο μακιγιάζ της, παρά τις στιλιστικές της επιλογές.

Οι κακοντυμένες των Emmy -Εκαναν... αρνητική εντύπωση [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Από την άλλη, η Άννα Κλάμσκι από την σειρά Veep, η οποία έγινε πρόσφατα μανούλα έκανε εξίσου μία πρωτότυπη εμφάνιση με ένα φόρεμα που σούρωνε στο τέλος της και έμοιαζε με κουκούλα. Το ροζ φόρεμα μάλιστα είχε και ουρά με το αποτέλεσμα να είναι κάπως υπερβολικό!

Φωτογραφίες: Daily Mail/ Getty Images

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βραβεία Emmy φόρεμα διάσημες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ