Εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη στο Νιου Τζέρσεϊ -Δεν υπήρξαν τραυματισμοί [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη στο Νιου Τζέρσεϊ -Δεν υπήρξαν τραυματισμοί [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε επιφυλακή είναι από πό το πρωί της Δευτέρας 19/9 (ώρα Ελλάδος), οι αστυνομικές αρχές του Νιου Τζέρσεϊ μετά από έκρηξη βόμβας στην περιοχή Ελίζαμπεθ.

Σύμφωνα με ξένα ειδησεογραφικά δίκτυα, το ύποπτο αντικείμενο εξερράγη σε σάκο με πέντε μηχανισμούς στον σταθμό της πόλης Ελίζαμπεθ του Νιου Τζέρσεϊ, τη στιγμή που αστυνομικές αρχές ερευνούσαν το χώρο.

H στιγμή της έκρηξης

VIDEO: Moment of explosion at the Elizabeth NJ train station - @ADiLorenzoTV pic.twitter.com/LRoFuxF74D

Εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη στο Νιου Τζέρσεϊ -Δεν υπήρξαν τραυματισμοί [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Η έκρηξη, που σύμφωνα με εκπρόσωπο των αρχών δεν ήταν ελεγχόμενη, έγινε, καθώς το ρομπότ εξέταζε τη συσκευή στο εσωτερικό του πακέτου. Από την έκρηξη δεν υπήρξαν αναφορές για τραυματισμούς ή ζημιές.

Νωρίτερα, ο δήμαρχος της περιοχής ανέφερε ότι δύο άνδρες βρήκαν το ύποπτο αντικείμενο σε κάδο απορριμμάτων κοντά στο σταθμό του τρένου στις 9:30 το βράδυ (ώρα ΗΠΑ).

Στο σημείο βρέθηκαν πυροτεχνουργοί, ενώ η αστυνομία επιστράτευσε μέχρι και drone.

«Το drone μας έδωσε την εικόνα ότι το πακέτο είναι ύποπτο και μπορεί να πρόκειται για εκρηκτικό μηχανισμό» ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο, τοποθετήθηκε εκρηκτικός μηχανισμός που εξερράγη σε αγώνα δρόμου, στην ίδια περιοχή, ενώ χθες Κυριακή ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε και στην περιοχή Τσέλσι του Μανχάταν, στη Νέα Υόρκη, προκαλώντας τον τραυματισμό τουλάχιστον 29 ανθρώπων,

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ