Ανεξάρτητο κράτος εμφάνισε η Motorola την Κρήτη - Διόρθωσε το λάθος της - iefimerida.gr

Ανεξάρτητο κράτος εμφάνισε η Motorola την Κρήτη - Διόρθωσε το λάθος της

Motorola
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γκάφα ολκής έκανε η αμερικάνικη πολυεθνική εταιρία τηλεπικοινωνιών Motorola, η οποία ανήρτησε στην ιστοσελίδα της αγγελία εργασίας, όπου η Κρήτη εμφανίζεται ως χώρα!

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία αναζητά μέσω αγγελίας έναν υπάλληλο για το διεθνές τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, ο οποίος θα δραστηριοποιείται σε πολλές χώρες, μεταξύ αυτών η Ιταλία, η Ισπανία, το Μπαχρέιν και η...Κρήτη.

Ανεξάρτητο κράτος εμφάνισε η Motorola την Κρήτη - Διόρθωσε το λάθος της | iefimerida.gr 0

H εταιρία συνειδητοποίησε το λάθος της χτες το βράδυ και απέσυρε την αγγελία από την ιστοσελίδα της.

Η επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας έχει ως εξής:

«Η Motorola Solutions θα ήθελε να ζητήσει συγγνώμη για την εσφαλμένη αναφορά στην Κρήτη σε δημοσιευμένη αγγελία της για θέση εργασίας. Μόλις το σφάλμα αυτό (το οποίο οφείλεται σε ανθρώπινο λάθος) περιήλθε σε γνώση μας, διορθώσαμε αμέσως τη σχετική δημοσίευση στην ιστοσελίδα. Η Motorola Solutions, ως εταιρία με παγκόσμια δραστηριότητα, ενεργεί με ακεραιότητα και σεβασμό προς την εθνική κυριαρχία των κρατών και τους εφαρμοστέους διεθνείς και τοπικούς νόμους και έθιμα.

Με τη συγκεκριμένη δημοσίευση δεν υπήρξε καμία πρόθεση εκ μέρους μας να προκαλέσουμε κάποια ενόχληση και ζητούμε ειλικρινά συγγνώμη εάν οποιαδήποτε ενόχληση προκλήθηκε ως αποτέλεσμα ενεργειών μας.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ