Πείραμα ανοχής: Φόρεσε μπουρκίνι στην Γαλλική Ριβιέρα και την έδιωξαν κακήν κακώς [εικόνες&βίντεο] - iefimerida.gr

Πείραμα ανοχής: Φόρεσε μπουρκίνι στην Γαλλική Ριβιέρα και την έδιωξαν κακήν κακώς [εικόνες&βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα πείραμα κοινωνικής ανοχής θέλησε να κάνει μια 23χρονη μουσουλμάνα από την Αυστραλία. Ταξίδεψε χιλιάδες χιλιόμετρα, μέχρι την Γαλλική Ριβιέρα και πήγε στην παραλία με μπουρκίνι.

Μέσα σε λίγα λεπτά, ήρθε αντιμέτωπη με την οργή των ντόπιων και αναγκάστηκε να αποχωρήσει κακής κακώς.

Η Ζεινάμπ Αλσελ, μια 23χρονη φοιτήτρια από το Σίδνεϊ, ταξίδεψε στη Γαλλία για να δείξει την υποστήριξή της στις μουσουλμάνες της Γαλλίας, στις οποίες απαγορεύτηκε να φορούν μπουρκίνι στις δημόσιες παραλίες μετά την τρομοκρατική επίθεση στη Νίκαια, τον Ιούλιο.

Παρά το γεγονός ότι η απαγόρευση των μπουρκίνι έχει ανατραπεί από το ανώτατο διοικητικό δικαστήριο της Γαλλίας, η Αλσελ μαζί με την μητέρα και τον πατέρα της έγιναν δεκτές με αποδοκιμασίες από τους λουόμενους.

«Μας ζήτησαν να εγκαταλείψουμε την παραλία και απείλησαν ότι αν δεν το κάναμε θα καλούσαν την αστυνομία» δήλωσε η 23χρονη μουσουλμάνα, σύμφωνα με την Daily Mail.
Η ίδια εκτιμά ότι δεν θα πρέπει να υπάρχει σύνδεση μεταξύ της τρομοκρατίας και του μπουρκίνι αλλά και του Ισλάμ συνολικά.
«Έχω μια μύτη, έχετε μια μύτη, έχετε δύο μάτια, έχω δύο μάτια - τα πάντα είναι τα ίδια, εκτός από μια μικρή διαφορά στα πιστεύω μας» δήλωσε επίσης.

Πείραμα ανοχής: Φόρεσε μπουρκίνι στην Γαλλική Ριβιέρα και την έδιωξαν κακήν κακώς [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 0
Πείραμα ανοχής: Φόρεσε μπουρκίνι στην Γαλλική Ριβιέρα και την έδιωξαν κακήν κακώς [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 1
Πείραμα ανοχής: Φόρεσε μπουρκίνι στην Γαλλική Ριβιέρα και την έδιωξαν κακήν κακώς [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 2

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ