Νεκρός θεατής στο 49ο Ράλι ΔΕΘ -Παρασύρθηκε από αγωνιστικό αυτοκίνητο [εικόνες] - iefimerida.gr

Νεκρός θεατής στο 49ο Ράλι ΔΕΘ -Παρασύρθηκε από αγωνιστικό αυτοκίνητο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα αγωνιστικό αυτοκίνητο, που μετείχε στο 49ο Ράλι ΔΕΘ, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα έναν θεατή του αγώνα, στην παλιά επαρχιακή οδό Παλαιοκάστρου- Πολυγύρου.

Ο 39χρονος οδηγός του αγωνιστικού αυτοκινήτου, Γιώργος Φιλιππίδης, έχασε τον έλεγχο του οχήματος σε μία στροφή στην ειδική διαδρομή μετά το Παλαιόκαστρο. Το όχημα παρέσυρε τον 47χρονο θεατή, τον βιβλιοπώλη και παλαιό οδηγό ράλι, Μιχάλη Τεξακαλίδη και στη συνέχεια έπεσε πάνω σε δέντρο, με συνέπεια να τραυματιστεί ελαφρά ο 51χρονος συνοδηγός, Λεωνίδας Μαχαίρας, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ο 39χρονος οδηγός συνελήφθη.

Ο άτυχος θεατής στεκόταν στο εξωτερικό μέρος της στροφής, που είναι και το πλέον επικίνδυνο και σε χαμηλότερο επίπεδο από τον δρόμο, δήλωσε στο voria.gr ο πρόεδρος του Αγωνιστικού Ομίλου Θεσσαλονίκης Σταύρος Μαράτος.

Μετά από το τραγικό περιστατικό ο αγώνας ακυρώθηκε.

Νεκρός θεατής στο 49ο Ράλι ΔΕΘ -Παρασύρθηκε από αγωνιστικό αυτοκίνητο [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Νεκρός θεατής στο 49ο Ράλι ΔΕΘ -Παρασύρθηκε από αγωνιστικό αυτοκίνητο [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Φωτογραφία: voria.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ράλι ΔΕΘ θεατής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ