Η Ζωή Λάσκαρη έκλεισε τα 67 και το γιόρτασε με τους φίλους της - iefimerida.gr

Η Ζωή Λάσκαρη έκλεισε τα 67 και το γιόρτασε με τους φίλους της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τους φίλους και συνεργάτες της γιόρτασε η Ζωή Λάσκαρη τα 67α γενέθλιά της σε χώρο της Αθηναϊδας όπου παρέθεσε δεξίωση με εδέσματα και άφθονη σαμπάνια.

Το θέατρο της Ζωής Λάσκαρη ήταν γεμάτο κόσμο την προηγούμενη Δευτέρα, ενώ τα λουλούδια και οι γλάστρες από φίλους και θαυμαστές είχαν καλύψει σχεδόν όλο το χώρο από την είσοδο μέχρι την σκηνή. Η Ζωή Λάσκαρη που φέτος υποδύεται την έναν από τους καλύτερους ρόλους της καριέρας της, τη Ρόουζ του Μάρτιν Σέρμαν, γιόρταζε τα 67 της χρόνια και χειροκροτήθηκε θερμά από το κοινό της.

Μετά το τέλος της παράστασης, η Ζωή βρέθηκε με τους φίλους και συνεργάτες της στην Αθηναΐδα όπου παρέθεσε δεξίωση ενώ χιλιάδες ήταν τα μηνύματα με ευχές που δέχτηκε στο λογαριασμό της στο Facebook. Τον παρών στο πάρτυ γενεθλίων έδωσαν η Άννα Φόνσου, ο Βασίλης Τσιβιλίκας, η Λόλα Νταϊφά, ο Στήβ Κακέτσης, ο Μέμος Μπεγνής και άλλοι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ θέατρο Ζωή Λάσκαρη γενέθλια Αθηναΐδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ