Ο Ν. Παππάς έθεσε στον υφ. Οικονομικών των ΗΠΑ θέμα μείωσης πλεονασμάτων - iefimerida.gr

Ο Ν. Παππάς έθεσε στον υφ. Οικονομικών των ΗΠΑ θέμα μείωσης πλεονασμάτων

Φωτογραφία: Twitter @nikospappas16
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θέμα μείωσης των πρωτογενών πλεονασμάτων έθεσε στον σύμβουλο του Ομπάμα και στον υφ. Οικονομικών των ΗΠΑ, ο υπ. Επικρατείας, Νίκος Παππάς.

Ο κ. Παππάς, που επισκέπτεται στην Ουάσιγκτον, συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Οικονομικών των ΗΠΑ, κ. Nathan Sheets και τον σύμβουλο του Προέδρου Ομπάμα για θέματα διεθνούς οικονομίας, κ. Adewale Adeyemo.

«Η Ελληνική κυβέρνηση έχει διατυπώσει εδώ και καιρό τη θέση ότι η εξυπηρέτηση του χρέους δεν πρέπει να γίνεται με όρους που υπονομεύουν τις αναπτυξιακές προοπτικές. Ως εκ τούτου, θεωρούμε ότι το ύψος των απαιτούμενων πλεονασμάτων πρέπει να είναι αισθητά μικρότερο από αυτά των προηγούμενων προγραμμάτων» δήλωσε ο Ελληνας υπουργός.

Οπως τόνισε δε στις συναντήσεις του στην Ουάσιγκτον «είχα την ευκαιρία να ενημερώσω για τις τελευταίες εξελίξεις στην ελληνική οικονομία, αλλά και να επαναβεβαιώσω τη συναντίληψή μας για την ανάγκη εφαρμογής πολιτικών που στηρίζουν την ανάπτυξη, την απασχόληση και την κοινωνική συνοχή».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ