«Σφαγή» στο ΣτΕ για τα ασφαλιστικά μέτρα των καναλιών-Ενταση και αντεγκλήσεις - iefimerida.gr

«Σφαγή» στο ΣτΕ για τα ασφαλιστικά μέτρα των καναλιών-Ενταση και αντεγκλήσεις

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά από μια μάχη επιχειρημάτων 3,5 ωρών τελείωσε η συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων που είχαν κατατεθεί πριν από λίγες εβδομάδες για τη χορήγηση των 4 τηλεοπτικών άδειων.

Οι νυν με τους...επόμενους καναλάρχες στρέφονταν ο ένας εναντίον του άλλου και κατά πληροφορίες μάλιστα επικράτησαν έντονοι διάλογοι και διαξιφισμοί μεταξύ των δικηγόρων των αντιμαχόμενων πλευρών.

Ειδικότερα, ενώπιον της Ολομέλειας, συζητήθηκαν το απόγευμα οι αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων των τηλεοπτικών σταθμών Antenna, Mega Channel, Αlpha, ΣΚΑΙ και Star όπως και των τηλεοπτικών εταιριών «Αλτερ Εγκο» του Βαγγελη Μαρινακη, και της εταιρίας Ιωάννης - Βλαδίμηρος Καλογρίτσας «Τηλεόραση Πανελλαδικής Κάλυψης Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία».

Οι νέοι και οι παλιοί στρέφονται κατά των αποφάσεων του γενικού Γραμματέα Ενημέρωσης με τις οποίες επικυρώθηκαν οι υποψηφιότητες των τηλεοπτικών σταθμών στον διαγωνισμό, ενώ κατατεθήκαν 28 παρεμβάσεις με τις οποίες ο ένας τηλεοπτικός σταθμός στρέφεται σε βάρος του άλλου.

Συγκεκριμένα η Η εταιρεία ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ του Βαγγέλη Μαρινάκη κατέθεσε 3 παρεμβάσεις σε βάρος άλλων τηλεοπτικών σταθμών παλιών και νέων, ενώ η Dimera Investment Limited συμφερόντων του Ιβάν Σαββίδη κατέθεσε 5 παρεμβάσεις. Η τηλεοπτική εταιρεία του Ιωάννη Καλογρίτσα κατέθεσε 5 παρεμβάσεις, ο Αlpha κατέθεσε 4, ο Antenna κατέθεσε 3 και ο ΣΚΑΙ κατέθεσε 5 παρεμβάσεις.

Τέλος η Κυπριακή εταιρεία «Ανεξάρτητος Πάροχος Τηλεοπτικού» συμφερόντων του Γιάννη Βαρδινογιάννη κατέθεσε 3 παρεμβάσεις.

Δικαστικές πηγές εκτιμούν ότι οι αποφάσεις επί των συγκεκριμένων αιτήσεων θα εκδοθούν το αργότερο σε 15 έως 20 ήμερες.

Παράλληλα, κατατέθηκαν και 28 παρεμβάσεις με τις οποίες οι τηλεοπτικοί σταθμοί που ήδη λειτουργούν αλλά και οι τηλεοπτικές εταιρείες που έλαβαν ήδη άδεια, στρέφονται η μία κατά της άλλης.

Συγκεκριμένα, παρεμβάσεις έχουν καταθέσει:

  1. Η εταιρεία του Βαγγέλη Μαρινάκη (ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ) η οποία κατέθεσε 3 παρεμβάσεις σε βάρος άλλων τηλεοπτικών σταθμών και νέων εταιρειών στον τηλεοπτικό χώρο.
  2. Η εταιρεία Dimera Investment Limited συμφερόντων του Ιβάν Σαββίδη, η οποία κατέθεσε 5 παρεμβάσεις.
  3. Η τηλεοπτική εταιρεία του Ιωάννη Καλογρίτσα κατέθεσε 5 παρεμβάσεις.
  4. Η τηλεοπτική εταιρεία Αlpha κατέθεσε 4 παρεμβάσεις.
  5. Ο τηλεοπτικός σταθμός Antenna κατέθεσε 3 παρεμβάσεις.
  6. Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ κατέθεσε 5 παρεμβάσεις.
  7. Η Κυπριακή εταιρεία «Ανεξάρτητος Πάροχος Τηλεοπτικού» συμφερόντων του Γιάννη Βαρδινογιάννη κατέθεσε 3 παρεμβάσεις.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ