Ο Τατούλης «απασφάλισε» κατά Σκουρλέτη: Είναι πολιτικάντης, περιοδεύοντος θιάσου - iefimerida.gr

Ο Τατούλης «απασφάλισε» κατά Σκουρλέτη: Είναι πολιτικάντης, περιοδεύοντος θιάσου

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση στον υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Πάνο Σκουρλέτη, εξαπέλυσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, με αφορμή την δήλωση του υπουργού για την διαχείριση των απορριμμάτων.

Ο περιφερειάρχης, σε γραπτή δήλωσή του, κάνει λόγο για «παράσταση περιοδεύοντα θιάσου» και αποκαλεί τον υπουργό «πολιτικάντη».

Ειδικότερα, ο περιφερειάρχης αναφέρει ότι «με έκπληξη παρακολουθήσαμε την παράσταση περιοδεύοντα θιάσου, με επικεφαλής γνωστό “πολιτικάντη”, οι πανωλεθρίες του οποίου συνοδεύουν τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει».

Προσθέτει πως «θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός όταν έρχεται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για να εκπληρώσει το κομματικό του καθήκον απέναντι σε μια ομάδα παρατρεχάμενων που δεν ξεπερνούν τους 20. Η κυβέρνησή του έχει την απόλυτη ευθύνη για τα “μπαξίσια” που έταζε δεξιά και αριστερά, ενώ ο ίδιος είναι απόλυτα υπεύθυνος για την κατάσταση με τα απορρίμματα στην Πελοπόννησο».

Υπογραμμίζει ακόμη ότι «τα “καλαμπούρια” περί νέου σχεδιασμού να τα περιορίσει στα κομματικά του γραφεία και όχι από τη θέση του υπουργού Περιβάλλοντος, γιατί επί των ημερών του το περιβάλλον θρηνεί. Είναι βέβαιο ότι η ανάκληση άδειας ολοκληρωμένης επένδυσης θα αποτελέσει νέα πανωλεθρία για τον ίδιο, παρόμοια με αυτή στις Σκουριές. Καλύτερα λοιπόν να παραμείνει κλεισμένος στο γραφείο του γιατί μόνο τότε η χώρα περιορίζει τις απώλειές της».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ