Ο υπερασπιστής του Πολάκη, διοικητής νοσοκομείου Τρικάλων, παίρνει πίσω τη χυδαία επίθεση κατά δημοσιογράφων - iefimerida.gr

Ο υπερασπιστής του Πολάκη, διοικητής νοσοκομείου Τρικάλων, παίρνει πίσω τη χυδαία επίθεση κατά δημοσιογράφων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά την κατακραυγή μαζεύει τη χυδαία υπεράσπιση Πολάκη ο διοικητής του Νοσοκομείου Τρικάλων, Δημήτρης Παρθένης.

Ο κ. Παρθένης χαρακτηρίζει «ατυχείς» τις εκφράσεις που χρησιμοποιήσε κατά εκπροσώπων των Μέσων Ενημέρωσης θέλοντας να υπερασπιστεί τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη.

Με σημερινή ανάρτησή του στο Facebook σημειώνει ότι λειτούργησε ως ιδιώτης και πέρα από τον θεσμικό του ρόλο και αναφέρει:

Διεξαγουμε εναν ασταματητο αγωνα για να στηριξουμε τη δημοσια υγεια και τον ανωνυμο ασθενη. Σε συνθηκες εξαιρετικα δυσχερεις, προσπαθουμε να δημιουργησουμε πορους περιοριζοντας τη διαφθορα. Δεχομαστε καθημερινα συνεχεις επιθεσεις.

Στην τελευταια μου αναρτηση προσπαθωντας να υπερασπιστω τα πιστευω μου και τους υπουργους της κυβερνησης λειτουργησα και εκφραστηκα σαν ιδιωτης και περα απο το θεσμικο μου ρολο με τον οποιο δε συναδει ειδικα η κατακλειδα της συγκεκριμενης αναρτησης.
Με την εννοια αυτη θεωρω ατυχεις απο μερους μου τις σκληρες εκφρασεις που χρησιμοποιησα.

Δημητρης Παρθενης
Διοικητης του Νοσοκομειου Τρικαλων

Υπενθυμίζεται ότι στην προηγούμενη ανάρτηση που προκάλεσε αλγεινή εντύπωση ο κ. Παρθένης με ορολογία που θυμίζει πολύ την αντίστοιχη του αναπληρωτή υπ. Υγείας κατηγόρησε εκπροσώπους των ΜΜΕ μεταξύ άλλων ως «άνανδρους», «αστοιχείωτους» «κούτσουρα» που «σέρνονται σαν τα φίδια καιροφυλακτόντας να δαγκώσουν». Και καταλήγε με την επωδό προς τους δημοσιογράφους: «Αντε απαυτωθείτε αλήτες, σας ξέρουμε καλά».

Ο υπερασπιστής του Πολάκη, διοικητής νοσοκομείου Τρικάλων, παίρνει πίσω τη χυδαία επίθεση κατά δημοσιογράφων  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παρθένης Πολάκης Διοικητής Τρικάλων
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ