Ανοιχτό το ενδεχόμενο συνάντησης Στουρνάρα-Τσίπρα το Σαββατοκύριακο

Συνάντηση με τον διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα ενδεχομένως να έχει μέσα στο Σαββατοκύριακο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Ο κ. Τσίπρας βρίσκεται σήμερα, Παρασκευή, στην Μπρατισλάβα για τη Σύνοδο των ηγετών της ΕΕ και σύμφωνα με πληροφορίες το τετ α τετ θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο, χωρίς να έχουν οριστικοποιηθεί ακόμη η ημέρα και η ώρα.

Σημειώνεται ότι το ραντεβού των δύο ανδρών θα γίνει στον απόηχο των όσων έχουν συμβεί τις τελευταίες ώρες: Μετά την απόρριψη από την ΤτΕ της διοίκησης της Attica Bank, την οποία πρότεινε το ΤΣΜΕΔΕ με τις «ευλογίες» του Μαξίμου, προκαλώντας τη δυσαρέσκεια κυβερνητικών στελεχών -που εξαπέλυσαν άγρια επίθεση κατά του Γιάννη Στουρνάρα- αλλά και της «εφόδου» της Οικονομικής Αστυνομίας στα γραφεία της εταιρείας της συζύγου του Γιάννη Στουρνάρα, Λίνας Νικολοπούλου, η οποία εξειδικεύεται σε θέματα υγείας.

Υπενθυμίζεται ότι λίγη ώρα μετά την «έφοδο» στα γραφεία της κυρίας Στουρνάρα υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ του πρωθυπουργού και του διοικητή της ΤτΕ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ