H Νατάσσα Μποφίλιου για το Ωραιόκαστρο: Είναι ντροπή... [εικόνα] - iefimerida.gr

H Νατάσσα Μποφίλιου για το Ωραιόκαστρο: Είναι ντροπή... [εικόνα]

Φωτογραφία: Facebook
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αντίδραση της Νατάσσας Μποφίλιου και τον έντονο προβληματισμό για το μέλλον της ελληνικής κοινωνίας προκάλεσαν τα τελευταία γεγονότα στο Ωραιόκαστρο της Θεσσαλονίκης.

Η ερμηνεύτρια έθιξε το θέμα μέσα από ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχολιάζοντας αιχμηρά την στάση που επέλεξαν να κρατήσουν οι γονείς των μαθητών, χαρακτηρίζοντας αυτή την «ομοφωνία» τους στην γενική συνέλευση ως «πληγή» του ελληνικού κράτους. Παράλληλα, αρκέστηκε να χαρακτηρίσει το έγγραφο ως «ντροπή».

Η ανάρτηση της Νατάσσας Μποφίλιου:

«Αυτή η “ομοφωνία” της έκτακτης γενικής συνέλευσης είναι η πληγή. Η επισημότητα αυτού του εγγράφου είναι η ντροπή. Τι μέλλον έχουμε σαν κοινωνία αν δεν μπορεί το Σχολείο να είναι άβατο για το φόβο, το ρατσισμό, το φασισμό, τις διακρίσεις;», σημείωσε η καλλιτέχνιδα επισυνάπτοντας το έγγραφο του Συλλόγου.

H Νατάσσα Μποφίλιου για το Ωραιόκαστρο: Είναι ντροπή...  [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μποφίλιου Ωραιόκαστρο ανάρτηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ