Η Πάμελα Αντερσον ξανά γυμνή, στα 49 της [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Πάμελα Αντερσον ξανά γυμνή, στα 49 της [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν έχουν περάσει ακόμη 10 ημέρες από τη στιγμή που η Πάμελα Αντερσον, με άρθρο της στην Wall Street Journal, αποκήρυξε το πορνό και συμβούλευσε τους άνδρες να μην το βλέπουν γιατί απευθύνεται μόνο στους loosers.

Ομως, η ίδια ξαναχτύπησε με περισσότερο γυμνό.
Η σεξοβόμβα του Baywatch πρωταγωνιστεί στα 49 της χρόνια στην ανεξάρτητη παραγωγή The People Garden που έκανε πρεμιέρα στο Διεθνές Φεστιβάλ Ανεξάρτητων Ταινιών του Μπουένος Άιρες και ξεκίνησε να προβάλλεται στους αμερικανικούς κινηματογράφους πριν από τρεις μέρες.

Η Πάμελα Αντερσον ξανά γυμνή, στα 49 της [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Η Πάμελα Αντερσον ξανά γυμνή, στα 49 της [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Η Πάμελα Αντερσον ξανά γυμνή, στα 49 της [εικόνες] | iefimerida.gr 2


Η ταινία είναι θρίλερ και αφηγείται την ιστορία της Sweetpea (Dree Hemingway) που ταξιδεύει στην Ιαπωνία για να χωρίσει με τον ροκ σταρ φίλο της (François Arnaud), αλλά αρχίζει να υποψιάζεται ότι εκείνος έχει πεθάνει μετά από την εξαφάνισή του σε ένα μυστηριώδες δάσος. Η πληθωρική Πάμελα αναλαμβάνει ρόλο κακού στην ταινία.

Η Πάμελα Αντερσον ξανά γυμνή, στα 49 της [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πάμελα Άντερσον γυμνή 49
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ