Όχι μόνο της έκλεψε το σπίτι, αλλά της το διέλυσε κιόλας! - iefimerida.gr

Όχι μόνο της έκλεψε το σπίτι, αλλά της το διέλυσε κιόλας!

Ελλάδα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όχι μόνον πήγε να τους κλέψει, αλλά τους διέλυσε κυριολεκτικά και το σπίτι, ένας 40χρονος, σύμφωνα με την ασφάλεια Αγρινίου, η οποία σχημάτισε δικογραφία σε βάρος του, για μία ληστεία που έγινε πριν από δέκα ημέρες.

Η εισβολή στο σπίτι δεν έγινε μόνο μία φορά, αλλά επί σχεδόν μία εβδομάδα ο 40χρονος φέρεται να έκανε τις «επισκέψεις» του και να αφαιρούσε ό,τι αυτός ήθελε. Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με την Αστυνομία οι εισβολές έγιναν κατά το διάστημα 30/11 μέχρι τις 5.12.

Ο διαρρήκτης, εισέβαλλε στην εξοχική κατοικία μία 48χρονης στον Σελινούντα Αιγίου, και αφού μπήκε μέσα στο σπίτι όπου αφαίρεσε όλα τα ειδή οικοσκευής και ρουχισμού που υπήρχαν, έπειτα αποξήλωσε και αφαίρεσε το καλώδιο παροχής ηλεκτρικού ρεύματος της οικίας, μήκους περίπου300 μέτρων, στο οποίο έβαλε φωτιά προκειμένου να διαχωρίσει το χαλκό από τη πλαστική μόνωση.

Επίσης κατά την παραμονή του στο σπίτι, ο 40χρονος προξένησε εκτεταμένες φθορές καταστρέφοντας παράθυρα αλουμινίου, μεσοτοιχίες, κουφώματα, εσωτερικές πόρτες, ντουλάπια και το μπάνιο.

Σύμφωνα με το dete.gr, η συνολική αξία των κλοπιμαίων σύμφωνα με τους παθόντες ανέρχεται στα 50.000 ευρώ ενώ των φθορών στα 100.000 ευρώ.

Οι Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορία, ενήργησαν συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε καταυλισμούς στην περιοχή Σελινούντας Αιγίου. Στα πλαίσια της επιχείρησης ενεργήθηκαν νομότυπες έρευνες με αποτέλεσμα στην οικία του 40χρονου να βρεθεί μέρος από τις οικοσκευές που είχαν αφαιρεθεί.

Τα αντικείμενα που βρέθηκαν κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην 48χρονη. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 40χρονου θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αιγίου ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τυχόν συμμετοχή και άλλων δραστών στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ