Ιβιτς: Στην Τούμπα πάντα παίζουμε για τη νίκη - iefimerida.gr

Ιβιτς: Στην Τούμπα πάντα παίζουμε για τη νίκη

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξεκάθαρος για τον στόχο του ΠΑΟΚ στον αυριανό αγώνα με τη Φιορεντίνα στο Europa League ήταν ο Βλάνταν Ίβιτς.

Ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά» μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα επεσήμανε ότι η αντίπαλος της ομάδας του είναι αρκετά καλή ομάδα, μια από τις καλύτερες στην Ιταλία, αλλά τόνισε ότι στην Τούμπα πάντα, αυτός προετοιμάζει τους ποδοσφαιριστές του για τη νίκη.

Ακολουθούν οι σημαντικότερες δηλώσεις του Βλάνταν Ίβιτς:

-Για τα αποτελέσματα που συνήθως για τον ΠΑΟΚ είναι καλύτερα τα αποτελέσματα εκτός έδρας

«Δεν το είχα σκεφτεί αυτό. Έτσι είναι όμως. Τώρα για ποιον λόγο συμβαίνει αυτό δεν το ξέρω. Υπήρχαν και υπάρχουν απαιτήσεις από τον κόσμο, οι παίκτες σίγουρα ήθελαν να κάνουν μια μεγάλη νίκη. Υπάρχουν ομάδες που εκτός έδρας παίζουν καλύτερα γιατί δεν έχουν πίεση».

-Την άποψή του για τη Φιορεντίνα:

«Είναι μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ιταλία. Παίζει επιθετικά, έχει καλές μονάδες και όπως φαίνεται έχει και έναν πολύ καλό προπονητή. Έχει συμμετοχή σε διοργανώσεις ευρωπαϊκές. Είναι μια καλή ομάδα»

-για την 11άδα του:

«Εάν γίνουν αλλαγές θα το δείτε αύριο. Δεν μ’ αρέσει να μιλάω για την 11άδα μου πριν το ματς».

-για τα παιχνίδια που έχει μπροστά του ο ΠΑΟΚ στο Europa League και εάν πιστεύει ότι έχει ρυθμό η ομάδα του παρά το γεγονός δεν έχει πολλά παιχνίδια στο πρωτάθλημα:

«Ο ΠΑΟΚ έχει έξι ματς μπροστά του. Είναι ένα μίνι πρωτάθλημα και στόχος μας είναι να κατακτήσουμε μια από τις δύο πρώτες θέσεις. Σίγουρα θέλουμε την πρώτη θέση. Αλλά εμείς πάντα θα βλέπουμε το ματς που έχουμε μπροστά μας. Στην Τούμπα προετοιμάζουμε τους παίκτες μας πάντα για τη νίκη. Ναι η ομάδα περίμενε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα καις πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι».

- για το γεγονός ότι πέρσι υπήρχαν πολλοί τραυματίες. Φέτος τι έχει αλλάξει;

«Μακάρι να συνεχίσουμε και έτσι. Έχουμε αλλάξει πράγματα στο ιατρικό και προπονητικό τιμ. Έχουμε πλέον κάποιους ανθρώπους που –κατα τη γνώμη μου- λειτουργούν περισσότερο επαγγελματικά. Στους παίκτες λέμε πάντα να κάνουν συγκεκριμένα πράγματα για την αποκατάσταση. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι. Θα είμαστε ευχαριστημένοι με την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Λέοβατς: «Δεν πρόκειται να κρυφτούμε από τη Φιορεντίνα»

Στην δύναμη της Τούμπας αναφέρθηκε ο Μαρίν Λέοβατς στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του εναρκτήριου ματς των ομίλων του Europa League κόντρα στην Φιορεντίνα.

«Το παιχνίδι το περιμένουμε μεγάλη ανυπομονησία, με ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση. Θα είναι σίγουρα ένα δύσκολο ματς», σχολίασε αρχικά, ενώ για την ιταλική ομάδα σχολίασε: « Η Φιορεντίνα είναι μια ομάδα καλή με καλούς ποιοτικούς παίκτες, αλλά εδώ στην Τούμπα δεν έχουμε να κρυφτούμε από κανέναν και δεν πρόκειται να το κάνουμε ούτε και αύριο».

Για την προετοιμασία που έχει κάνει ο ΠΑΟΚ είπε: «Στη χθεσινή προπόνηση είδαμε ένα βίντεο με την Φιορεντίνα. Ο προπονητής μας, μας έχει πει και τα καλά της στοιχεία και ποια είναι τα αρνητικά της. Πιστεύω ότι είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ Φιορεντίνα βλανταν ιβιτς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ