Aμανατίδης: Η υπόθεση Siemens θα εκδικαστεί με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - iefimerida.gr

Aμανατίδης: Η υπόθεση Siemens θα εκδικαστεί με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Σήμερα παραδίδεται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών η μετάφραση των γερμανικών του βουλεύματος για την υπόθεση Siemens, σύνολο 4.188 σελίδων, στο χρονοδιάγραμμα που είχαμε προβλέψει».

Σε αυτή τη δήλωση προέβη στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γιάννης Αμανατίδης, προσερχόμενος στο Οικουμενικό Πατριαρχείο στο Φανάρι. Ο υφυπουργός ήλθε χτες στην Κωνσταντινούπολη για τη σημερινή λειτουργία της γιορτής της ύψωσης του Τιμίου Σταυρού στον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου, στο Φανάρι.

Ο κ. Αμανατίδης επισήμανε στο Πρακτορείο ότι «τις επόμενες ημέρες θα παραδοθεί και η μετάφραση των γαλλικών. Όπως είχαμε υποσχεθεί, προχωρούμε, και με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ η υπόθεση Siemens θα εκδικαστεί».

«Είναι για μένα μεγάλη χαρά που βρίσκομαι στη μεγάλη γιορτή της υψώσεως του Σταυρού στο Πατριαρχείο» είπε επίσης ο κ. Αμανατίδης, ο οποίος θα έχει συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, ενώ θα επισκεφθεί και τη Θεολογική Σχολή στη Χάλκη και θα αναχωρήσει αύριο για την Αθήνα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αμανατίδης δήλωση υπόθεση Siemens
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ