Το ΠΑΣΟΚ φέρνει στη Βουλή τις καταγγελίες Βουδούρη – Πόσο κοστίζει κάθε πρόσφυγας; - iefimerida.gr

Το ΠΑΣΟΚ φέρνει στη Βουλή τις καταγγελίες Βουδούρη – Πόσο κοστίζει κάθε πρόσφυγας;

Φωτογραφία: Konstantinos Tsakalidis / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη Βουλή φέρνουν δύο βουλευτές του ΠΑΣΟΚ τις καταγγελίες του παραιτηθέντος Οδ. Βουδούρη για τους πρόσφυγες.

Οι Βασίλης Κεγκέρογλου και Θεόδωρος Παπαθεοδώρου ερωτούν τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτη Κουρουμπλή για τα όσα κατήγγειλε πριν παραιτηθεί ο Γ.Γ. Πρώτης Υποδοχής και Ταυτοποίησης κ. Βουδούρης και ιδίως ως προς το υψηλό κόστος δομών/

«Η παραίτηση του πρώην Γενικού Γραμματέα Πρώτης Υποδοχής και Ταυτοποίησης κ. Οδ. Βουδούρη, συνοδεύτηκε από ευθείες αιχμές και αποκαλύψεις, τόσο για το διοικητικό χάος του Υπουργείου, όσο και για το αδικαιολόγητα υψηλό κόστος ανά πρόσφυγα, το οποίο καταβάλλει η Ελλάδα, σε σχέση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες» σημειώνουν και ρωτούν:

Πώς τοποθετείται σε σχέση με τις καταγγελίες του μέχρι πρότινος συνεργάτη του, κ. Βουδούρη;

Ποιο είναι το κόστος ανά πρόσφυγα και βάσει ποιων κριτηρίων και στοιχείων το υπολογίζει η Ελληνική Κυβέρνηση;

Ποιο είναι το συνολικό κόστος των δομών φιλοξενίας, το οποίο έχει καταβάλει ή έχει προγραμματίσει να καταβάλει η ελληνική πολιτεία για το έτος 2016;

Υπενθυμίζεται ότι μόλις έγινε γνωστή η αποδοχή από λευράς του Πρωθυπουργού της παραίτησης του Οδ. Βουδούρη, η Δημοκρατική Συμπαράταξη είχε σχολιάσει πως «του χρεώνουν ότι έσπασε τον όρκο σιωπής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ