Ντένης Παπαγεωργίου: Γιατί ερωτεύτηκα τη Λίντσεϊ Λόχαν [εικόνα] - iefimerida.gr

Ντένης Παπαγεωργίου: Γιατί ερωτεύτηκα τη Λίντσεϊ Λόχαν [εικόνα]

Φωτογραφία: instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τον επεισοδιακό χωρισμό της από τον Ρώσο μεγιστάνα Ιγκόρ Ταραμπάσοφ, η Λίντσεϊ Λόχαν βρήκε παρηγοριά αλλά και τον έρωτα στο πρόσωπο Έλληνα γόη και περιζήτητου εργένη της Μυκόνου.

Ο Ντένης Παπαγεωργίου, που είναι ιδιοκτήτης του Rakkan στη Μύκονο, φαίνεται πως μάγεψε την 30χρονη η οποία φιλοξενήθηκε στη βίλα του στο Νησί των Ανέμων.

«Την φιλοξένησα στη βίλα μου στη Μύκονο. Από την πρώτη μέρα έγινε το κλικ και μετά συνέβησαν όλα πολύ γρήγορα», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό Down Town ο Ντένης που αποκάλυψε τι είναι αυτό που τον τράβηξε στην ηθοποιό του Χόλιγουντ.

«Το σεξ. Πέρα από την πλάκα, έχουμε πολλά κοινά. Είναι, όμως, ακόμη νωρίς. Είναι πανέξυπνος άνθρωπος, ρομαντικός, ενδιαφέρων, έχει πολλά να δώσει και ποτέ δεν βαριέσαι μαζί της» ανέφερε.

Ντένης Παπαγεωργίου: Γιατί ερωτεύτηκα τη Λίντσεϊ Λόχαν [εικόνα]  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ