Έκλεψαν την τσάντα πρώην υφυπουργού - iefimerida.gr

Έκλεψαν την τσάντα πρώην υφυπουργού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φωτογραφίες με τα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και πρώην υφυπουργού Εξωτερικών Σπύρου Κουβέλη που άγνωστοι είχαν κλέψει, κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Μία ομάδα με την ονομασία «Άγνωστοι αναρχικοί» δημοσίευσαν στο ίντερνετ δύο φωτογραφίες όπου απεικονίζονται προσωπικά αντικείμενα του κ.Κουβέλη.

Οι δράστες ισχυρίζονται πως στις 23ης Νοεμβρίου εντόπισαν τον βουλευτή να μπαίνει στο αυτοκίνητό του και αφού τον γρονθοκόπησαν, τον λήστεψαν αποσπώντας του προσωπικά αντικείμενα και τις πιστωτικές του κάρτες. Ωστόσο ο κ.Κουβέλης υποστηρίζει πως τον χαρτοφύλακα του, τον έκλεψαν από τον οδηγό στην περιοχή των Εξαρχείων, την ώρα που ο ίδιος βρισκόταν σε εστιατόριο της περιοχής-. Μάλιστα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ είχε καταγγείλει το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων.

Στις φωτογραφίες διακρίνονται η βουλευτική ταυτότητα, πιστωτικές κάρτες και άλλα έγγραφα τα οποία οι άγνωστοι υποστηρίζουν πως τα έκλεψαν από τον Σ. Κουβέλη το βράδυ της επίθεσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ