Λαφαζάνης: Ιστορία για αγρίους το Νομισματοκοπείο -Ο Τσίπρας την ξεκίνησε - iefimerida.gr

Λαφαζάνης: Ιστορία για αγρίους το Νομισματοκοπείο -Ο Τσίπρας την ξεκίνησε

Φωτογραφία: Eurokinissi/Φανή Τρυψάνη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην ιστορία του Νομισματοκοπείου αναφέρθηκε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στη ΔΕΘ.

«Η ιστορία του Νομισκατοκοπείου είναι μία ιστορία για αγρίους. Από τα πιο πρωτοφανή μυθεύματα που έχουν σερβιριστεί στην πολιτική ζωή της χώρας», σχολίασε αρχικά ο γραμματέας της ΛΑ.Ε.

Ο κ.Λαφαζάνης, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το θέμα, σχολίασε: «Και δεν ελέχθη ως αστείο, γιατί ως αστείο θα το καταλάβαινα, κατατέθηκε σοβαρά. Ότι δήθεν εγώ έκανα ως εναλλακτική πρόταση, για να αποφύγουμε το Μνημόνιο, να πάμε να κλέψουμε το Νομισματοκοπείο, το οποίο δεν είχε και τίποτα μέσα, παρά μηχανήματα».

«Αυτό ήταν ένα κατάντημα για αυτούς που έκαναν αυτή την εκστρατεία κατασυκοφάντησης στο πρόσωπό μου και στο πρόσωπο φυσικά της ΛΑ.Ε. και δυστυχώς θέλω να πω ότι αυτή την εκστρατεία την ξεκίνησε ο Αλέξης Τσίπρας», τόνισε ο κ.Λαφαζάνης και πρόσθεσε: «Από το Μαξίμου ξεκίνησε αυτή η συκοφαντική δυσφήμιση στο πρόσωπό μου, περί Νομισματοκοπείου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ