Η Χίλαρι Κλίντον λίγο πριν καταρρεύσει -Γυναίκα μετράει τον σφυγμό της, η ίδια κρατά την καρδιά της [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Χίλαρι Κλίντον λίγο πριν καταρρεύσει -Γυναίκα μετράει τον σφυγμό της, η ίδια κρατά την καρδιά της [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέες φήμες για την κατάσταση της υγείας της Χίλαρι Κλίντον πυροδότησαν δύο φωτογραφίες της λίγο πριν καταρρεύσει την Κυριακή, στην τελετή μνήμης για τα θύματα της 11ης Σεπτεμβρίου.

Οι φωτογραφίες απεικονίζουν μια γυναίκα ντυμένη στα μπλε να μετράει τον σφυγμό της υποψήφιας Προέδρου των ΗΠΑ και λίγο μετά να ζητά από την κυρία Κλίντον να της σφίξει τα δάχτυλα.

Ως αποτέλεσμα, στο Twitter φούντωσαν ξανά οι φήμες για την υγεία της κυρίας Κλίντον, και μάλιστα κάποιοι υποστηρίζουν ότι πάσχει από νευρολογικής φύσεως πάθηση.

Η Χίλαρι Κλίντον κατέρρευσε λίγο πριν μπει στο αυτοκίνητό της, που την οδήγησε στο διαμέρισμα της κόρης της, Τσέλσι Κλίντον, στη Νέα Υόρκη.

Αρχικά, το στρατόπεδο της υποψήφιας Προέδρου υποστήριξε ότι το περιστατικό συνέβη λόγω της υπερβολικής ζέστης, ωστόσο αργότερα η γιατρός της, Λίζα Μπάρντακ, είπε πως η Κλίντον είχε ήδη διαγνωσθεί με πνευμονία από την προηγούμενη Παρασκευή, δύο μέρες πριν από την κατάρρευση.

Παρ' όλα αυτά, οι φωτογραφίες της Κλίντον ενώ φεύγει από την εκδήλωση, κατευθυνόμενη προς το αυτοκίνητό της, τη δείχνουν να δέχεται τη φροντίδα μιας γυναίκας που φορά ένα σκουρόχρωμο μπλε φόρεμα.

Χρήστης του Twitter πόσταρε φωτογραφία της Χίλαρι Κλίντον με το δεξί της χέρι στην καρδιά και το αριστερό στα χέρια αυτής της γυναίκας.

«Μυστική νοσοκόμα τσεκάρει τον σφυγμό της Χίλαρι; Ετσι φαίνεται» έγραψε ο χρήστης:

Η Χίλαρι Κλίντον λίγο πριν καταρρεύσει -Γυναίκα μετράει τον σφυγμό της, η ίδια κρατά την καρδιά της [εικόνες] | iefimerida.gr 0



Μια δεύτερη φωτογραφία, που επίσης αναρτήθηκε στο Twitter, δείχνει την κυρία Κλίντον να μιλά στη γυναίκα με τα μπλε, ενώ της κρατάει τα δάχτυλα.

«Η Χίλαρι σφίγγει τα δάχτυλα της νοσοκόμας της», έγραψε ο χρήστης που ανέβασε το post. «Ξεκάθαρα, είναι αποπροσανατολισμένη. Τελικό στάδιο της νόσου του Πάρκινσον;», αναρωτιέται.

Η γυναίκα που φαίνεται στις φωτογραφίες αναγνωρίστηκε από κάποιους ως η Λίζα Μπάρντακ, η προσωπική γιατρός της Χίλαρι Κλίντον.

Κάποιος άλλος έγραψε: «Η βοηθός της τής λέει "σφίξε μου τα δάχτυλα". Ενα νευρολογικό τεστ. Οχι πενυμονία!».

Η Χίλαρι Κλίντον λίγο πριν καταρρεύσει -Γυναίκα μετράει τον σφυγμό της, η ίδια κρατά την καρδιά της [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Οπως ήταν φυσικό, οι εν λόγω φωτογραφίες κάνουν πλέον τον γύρο του κόσμου, με τις ανησυχίες για την υγεία της υποψήφιας Προέδρου να κλιμακώνονται. Αλλωστε, οι φήμες ότι η Χίλαρι Κλίντον πάσχει από τη νόσο του Πάρκινσον δεν είναι τωρινές, ωστόσο ποτέ δεν ελήφθησαν σοβαρά όπως τώρα.

Ανάλογες ανησυχίες για το ότι η κυρία Κλίντον υποφέρει από κάποια εγκεφαλική ή νευρολογική πάθηση προκύπτουν από τη διάγνωση για θρόμβο στον εγκέφαλο της υποψήφιας Προέδρου το 2012.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ