ΤΑΙΠΕΔ: Παρατείνει την προθεσμία πώλησης για 5 παραθαλάσσια οικόπεδα [εικόνες]

Παράταση μέχρι τις 25 Ιανουαρίου 2017 έδωσε το ΤΑΙΠΕΔ για την κατάθεση προσφορών στις ηλεκτρονικές δημοπρασίες για την πώληση πέντε κρατικών ακινήτων.

Αρχικά οι προσφορές θα υποβάλλονταν στις 26 Οκτωβρίου στον ιστότοπο ηλεκτρονικών διαγωνισμών ακινήτων epublicrealestate.gr. Τα ακίνητα για τα οποία μετατίθεται η ημερομηνία υποβολής προσφορών είναι:

Ενα παραθαλάσσιο οικόπεδο 150 στρεμμάτων στη Νέα Ηρακλείτσα του Νομού Καβάλας για το οποίο προβλέπεται η πολυετής μίσθωσή του.

Ενα παραθαλάσσιο οικόπεδο εμβαδού 7.782 τ.μ. στο Κουτσουνάρι Ν. Λασιθίου προς πώληση. Οπως αναφέρει το ΤΑΪΠΕΔ το οικόπεδο βρίσκεται σε περιοχή ιδιαίτερου φυσικού κάλλους στον οικισμό Κουτσουνάρι και σε απόσταση περίπου 9 χλμ. ανατολικά της πόλης της Ιεράπετρας.

Ενα παραθαλάσσιο οικόπεδο εμβαδού 4.284 τ.μ. στο Κουτσουνάρι N. Λασιθίου, προς πώληση

Και έκταση εμβαδού 213 στρεμμάτων στην Κοσκινού Καλλιθέας Ρόδου Ν. Δωδεκανήσου, προς πώληση. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην ιστοσελίδα ηλεκτρονικών διαγωνισμών ακινήτων πρόκειται για οικόπεδα με εύκολη πρόσβαση στη θάλασσα και εξαιρετική θέα στις ανατολικές παραλίες του νησιού. Τα ακίνητα βρίσκονται στην περιοχή Αμμούδες-Κοσκινού, πάνω από την παραλιακή λεωφόρο Καλλιθέας και 12 χλμ από την πόλη της Ρόδου. Η ευρύτερη περιοχή αποτελεί τουριστικό προορισμό υψηλής ποιότητας με ολοκληρωμένες υπηρεσίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΑΙΠΕΔ οικόπεδα παράταση

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ