Χαμός στη Λάρισα: Ο Κούγιας επιτέθηκε στον Ντεγκρά - iefimerida.gr

Χαμός στη Λάρισα: Ο Κούγιας επιτέθηκε στον Ντεγκρά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απίστευτο σκηνικό στο γήπεδο της Λάρισας με πρωταγωνιστές τον Αλέξη Κούγια και τον Ματίας Ντεγκρά, καθώς οι δύο άνδρες, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ήρθαν στα χέρια!

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ περίμενε στη φυσούνα τον 33χρονο Αργεντινό τερματοφύλακα, ο οποίος με την γκέλα που έκανε έδωσε τη δυνατότητα στον Ηρακλή να ισοφαρίσει (2-2) και να πάρει τον βαθμό.

Σύμφωνα με το Sdna.gr και το Gazzetta.gr, ο Αλέξης Κούγιας τα «έχωσε» στον Ντεγκρά και τον χαστούκισε. Ο τερματοφύλακας της Λάρισας, όμως, δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια. Αντέδρασε και χαστούκισε και αυτός με τη σειρά του τον Κούγια. Άνθρωποι της Λάρισας και όχι μόνο μπήκαν στη μέση για να τους χωρίσουν, αλλά το κακό ήδη είχε γίνει με τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ και του Ηρακλή να μην πιστεύουν στα μάτια τους...

Ο Ντεγκρά από την πλευρά του αφού αρχικά προσπάθησε να ξεπεράσει το σοκ της επίθεσης ζήτησε από τον μάνατζέρ του να κάνει όποιες ενέργειες χρειάζονται για να λυθεί το συμβόλαιό του με την ΑΕΛ.

«Είναι θέμα ωρών, έχει τελειώσει», ήταν η πρώτη κουβέντα του κ.Κούγια μιλώντας στο Gazzetta.gr ενώ όπως τόνισε «Ο μάνατζέρ του έχει ειδοποιηθεί και είναι στον δρόμο, έρχεται για να λύσουμε το συμβόλαιό του. Σήμερα το βράδυ θα έχει τελειώσει, ούτε καν αύριο το πρωί, αποτελεί ήδη παρελθόν για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά. Κάθε εμπόδιο για καλό, φταίει και στα δύο γκολ, δεν αξίζαμε την απώλεια βαθμών. Μία ομάδα υπήρχε στο γήπεδο, αλλά τουλάχιστον, μέσα από αυτό, απαλλαχτήκαμε από ένα "πρόβλημα" για την οικογένεια της ΑΕΛ» σχολίασε στην συνέχεια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κούγιας ντεγκρα ξύλο χαστούκια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ