Ο Τσίπρας «άδειασε» τον βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ που ζητούσε βοήθεια για τη Θάσο: Φταίει, έπαιρνε σε λάθος υπουργείο [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Τσίπρας «άδειασε» τον βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ που ζητούσε βοήθεια για τη Θάσο: Φταίει, έπαιρνε σε λάθος υπουργείο [βίντεο]

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη δική του ερμηνεία έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας, για το τραγελαφικό περιστατικό, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που έψαχνε εναγωνίως κάποιον υπουργό για να ενισχυθούν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής στη Θάσο.

Το βίντεο με τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη, ο οποίος μπροστά στην κάμερα έψαχνε στο τηλέφωνο υπουργό τη στιγμή που η Θάσος καιγόταν, έγινε viral, καθώς η απάντηση που πήρε ο βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ ήταν να καλέσει ξανά μετά από τις 3 μ.μ.

Οταν ρωτήθηκε για αυτό, κατά την επίσκεψή του στη Θάσο, ο πρωθυπουργός ουσιαστικά «άδειασε» τον βουλευτή, αναφέροντας ότι αυτός καλούσε σε λάθος υπουργείο.

«Το πρόβλημα ήταν ότι ο βουλευτής έπαιρνε όχι στο υπουργείο το άμεσα υπεύθυνο για την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Εψαχνε να βρει τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ο οποίος ήταν ήδη από το πρωί, από τα χαράματα, στο Κέντρο Επιχειρήσεων στη Θεσσαλονίκη και βεβαίως λίγο αργότερα ήταν και στο ίδιο το νησί. Όταν, λοιπόν, παίρνετε σε άλλο υπουργείο είσαστε αντιμέτωποι με τον δαίμονα της γραφειοκρατίας», απάντησε ο κ. Τσίπρας.

Δείτε την δήλωση του πρωθυπουργού μετά το 6.30

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ