Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Βρήκα το γατάκι μου ετοιμοθάνατο, είχε AIDS [εικόνες] - iefimerida.gr

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Βρήκα το γατάκι μου ετοιμοθάνατο, είχε AIDS [εικόνες]

Φωτογραφία: NDP Photo
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνέντευξη στην εφημερίδα «Αγορά» παραχώρησε η ηθοποιός, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Ως γνωστόν, η αγάπη της ηθοποιού για τα ζώα είναι πολύ μεγάλη, ωστόσο αίσθηση προκάλεσε η δήλωσή της πως για το γατάκι που έχει αυτή την περίοδο αφιέρωσε τέσσερις μήνες προκειμένου να το σώσει καθώς έπασχε από τον ιό του AIDS. Παράλληλα, μίλησε για την ενασχολήση με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τον χρόνο που αφιερώνει σ' αυτά καθώς όπως είπε αυτά αποτελούν χρήσιμο εργαλεία για την προώθηση της δουλειάς της.

Παρά το γεγονός ότι δεν είσαι 18 χρονών, χρησιμοποιείς τακτικά τα social media. Πιστεύεις στη δύναμή τους;

Προφανώς έχουν πολύ μεγάλη δύναμη. Εγώ ξεκίνησα δειλά-δειλά με το facebook, αλλά στην πορεία έπαθα έναν εθισμό. Στη συνέχεια βρήκα τα γράδα μου. Προσωπικά, χρησιμοποιώ τα social media και για την προώθηση της δουλειάς μου.

Αν ανατρέξει κάποιος στην προσωπική σου ζωή θα δει ότι, έπειτα από δύο γάμους και δύο διαζύγια, η πιο σταθερή σου σχέση είναι με τη γάτα σου, τη Λιλίκα, ξεκάθαρα πρωταγωνίστρια στο timeline σου. Πώς προέκυψε αυτό;

Το γατάκι αυτό το βρήκα ετοιμοθάνατο και μας πήρε συνολικά τέσσερις μήνες για να το σώσουμε. Έχω δεθεί με αυτό το πλασματάκι, επειδή είχε τον ιό του AIDS και είχε πέσει τελείως το ανοσοποιητικό του σύστημα. Γενικά τα ζώα τα αγαπώ πολύ, πιστεύω ότι είναι καλύτερα από πολλούς ανθρώπους…

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Βρήκα το γατάκι μου ετοιμοθάνατο, είχε AIDS [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Πηγή Φωτό: Facebook/AlexandraPaleologou

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παλαιολόγου γατί Ίος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ