Η υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου Χίλαρι Κλίντον αποχώρησε νωρίτερα από το προβλεπόμενο σήμερα από την τελετή στη μνήμη των θυμάτων των επιθέσεων της 11/9 στη Νέα Υόρκη, καθώς ένιωσε αδιαθεσία, μετέδωσαν αμερικανικά MME.
Η πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ "ενιωσε μια έξαψη" και πήγε στο διαμέρισμα της κόρης της Τσέλσι, στη Νέα Υόρκη, έκτοτε νιώθει πολύ καλύτερα, σύμφωνα με τα τηλεοπτικά δίκτυα CNN και MSNBC, που επικαλούνται ανακοίνωση της ομάδας που έχει αναλάβει την προεκλογική εκστρατεία της Χίλαρι Κλίντον.
![Ξαφνικό ιατρικό επεισόδιο για τη Χίλαρι -Εφυγε από την τελετή για τα θύματα της 11ης Σεπτεμβρίου [εικόνες] | iefimerida.gr 0](/sites/default/files/styles/in_article/public/archive-files/guardian_hillary.jpg?itok=xBXdbk7o)
![Ξαφνικό ιατρικό επεισόδιο για τη Χίλαρι -Εφυγε από την τελετή για τα θύματα της 11ης Σεπτεμβρίου [εικόνες] | iefimerida.gr 1](/sites/default/files/styles/in_article/public/archive-files/guardian_17.jpg?itok=IgxKl_WR)
Πηγή Φωτό: Andrew Harnik/AP & Brian Snyder/Reuters & Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
![Ξαφνικό ιατρικό επεισόδιο για τη Χίλαρι -Εφυγε από την τελετή για τα θύματα της 11ης Σεπτεμβρίου [εικόνες] | iefimerida.gr 2](/sites/default/files/styles/in_article/public/archive-files/usa-election_clinton-18.jpg?itok=krxE01Ed)
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο