Διαζύγιο-«βόμβα»: Χωρίζει έπειτα από 24 χρόνια γάμου η Πέμη Ζούνη - iefimerida.gr

Διαζύγιο-«βόμβα»: Χωρίζει έπειτα από 24 χρόνια γάμου η Πέμη Ζούνη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα σελίδα στη ζωή της αποφάσισε να ανοίξει η Πέμη Ζούνη.

από 24 χρόνια κοινής ζωής. Οι δυο τους έδωσαν τέλος στον γάμο τους και τραβάνε διαφορετικούς δρόμους. Πλέον, όπως αναφέρει η Real News, ζουν σε διαφορετικά σπίτια και όπως πάντα κρατούσαν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή, έτσι και τώρα δεν είχε ακουστεί τίποτα για τον χωρισμό τους.Η γνωστή ηθοποιός δεν ζει πια με τον Στάθη Σκέντζο, που είναι πολιτικός μηχανικός, έπειτα

Άνθρωπος από το φιλικό της περιβάλλον εξηγεί στην εφημερίδα: «Οι ανειλημμένες υποχρεώσεις της Πέμης, με περιοδείες εντός και εκτός Ελλάδας, τη θέλουν με μια βαλίτσα στο χέρι». Και συνεχίζει: «Έχει πάντα καλή σχέση με τον Στάθη, αλλά εδώ και καιρό οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις την έχουν οδηγήσει στο να μένει στο σπίτι στενής συνεργάτιδάς της που είναι και το… ορμητήριό της για όσα παρουσιάζει και ετοιμάζει θεατρικά».

Το ζευγάρι έχει μια κόρη 21 ετών, την Ελεονώρα, η οποία σπουδάζει στο Λονδίνο και για την οποία η μητέρα της εύχεται να καταφέρει να μείνει για λίγο καιρό ακόμη στο εξωτερικό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πέμη Ζούνη διαζύγιο χώρισε Σκέντζος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ