Κωνσταντινίδης: Ευχαριστώ τον ΟΠΑΠ για τη στήριξή του - iefimerida.gr

Κωνσταντινίδης: Ευχαριστώ τον ΟΠΑΠ για τη στήριξή του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Θανάσης Κωνσταντινίδης, αφιέρωσε το χρυσό μετάλλιο στη σφαίρα στον πατέρα του, τον οποίο έχασε πρόσφατα και ευχαρίστησε τον ΟΠΑΠ για τη στήριξη που προσφέρει στην ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή.

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Θέλω ν` αφιερώσω αυτό το μετάλλιο στη μνήμη του μπαμπά μου που τον έχασα πρόσφατα. Θέλω να ευχαριστώ τον Θεό που μου έδωσα τη χαρά και την τιμή να ζήσω αυτή τη μοναδική στιγμή. Είναι πραγματικά μοναδική στιγμή για μένα να ακούω τον εθνικό και να βλέπω τη σημαία να κυματίζει ψηλότερα απ` όλες, γιατί εγώ, έκανα κάτι για την πατρίδα μου. Από τη δική μου προσπάθεια. Με την ευκαιρία να ευχαριστήσω τον μεγάλο χορηγό μας τον ΟΠΑΠ, για την στήριξη που μας προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια», δήλωσε στο Πρακτορείο Sport ο Θανάσης Κωνσταντινίδης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ