Μεικτή η εικόνα του τζίρου των ΜΜΕ το β΄ τρίμηνο του έτους - iefimerida.gr

Μεικτή η εικόνα του τζίρου των ΜΜΕ το β΄ τρίμηνο του έτους

φωτογραφία: pixabay.com
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεικτή ήταν η εικόνα ως προς τον τζίρο των επιχειρήσεων στον τομέα ενημέρωσης και επικοινωνίας το β΄ τρίμηνο εφέτος, ανακοίνωσε η ΕΛΣΤΑΤ.

Συγκεκριμένα:
Ο δείκτης κύκλου εργασιών στην παραγωγή κινηματογραφικών ταινιών, βίντεο και τηλεοπτικών προγραμμάτων, ηχογραφήσεις και μουσικές εκδόσεις, παρουσίασε αύξηση 1,1% το β΄ τρίμηνο 2016 σε σύγκριση µε τον αντίστοιχο δείκτη του β΄ τριµήνου 2015, έναντι μείωσης 27,3% που σημειώθηκε κατά τη σύγκριση της αντίστοιχης περιόδου το 2015 προς το 2014.

Ο δείκτης κύκλου εργασιών στις δραστηριότητες προγραµµατισµού και ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών, παρουσίασε μείωση 23,4% το β΄ τρίμηνο 2016 σε σύγκριση µε τον αντίστοιχο δείκτη του β΄ τριµήνου 2015, έναντι µείωσης 17,2% που σημειώθηκε κατά τη σύγκριση της αντίστοιχης περιόδου το 2015 προς το 2014.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΜΕ τζίρος παραγωγή ταινίες εκπομπές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ