Αμηχανία στην κυβέρνηση μετά την εξαγγελία Μητσοτάκη για τον ΕΝΦΙΑ - iefimerida.gr

Αμηχανία στην κυβέρνηση μετά την εξαγγελία Μητσοτάκη για τον ΕΝΦΙΑ

Φωτογραφία: Sooc/Αλέξανδρος Μιχαηλίδης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε...αναμμένα κάρβουνα είναι στο κυβερνητικό επιτελείο από αργά χθες βράδυ,μετά τη δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι θα μειώσει τον ΕΝΦΙΑ κατά 30% σε ορίζοντα δύο ετών.

Απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη εξαγγελία δεν ήχησε καθόλου καλά στα υψηλά κλιμάκια της κυβέρνησης.Κι αυτό γιατί το επόμενο 24ωρο ο πρωθυπουργός ετοιμάζεται να ανέβει στη ΔΕΘ, με το θέμα του ΕΝΦΙΑ να είναι ένα από τα αδύνατά του σημεία, αφού όχι μόνο δεν τον κατήργησε αλλά δεν έχει καταφέρο και να παρουσιάσει κάποια εναλλακτική.

Παρά το χθεσινοβραδινό σοκ πάντως, κάποιες πιο ψύχραιμες φωνές σημείωναν στο Iefimerida.gr πως "περιμένουμε να μας πει ο κ.Μητσοτάκης απο που θα βρει τα 800 εκατομμύρια. Θα κόψει από μισθούς και συντάξεις ή θα κάνει απολύσεις;".

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μέγαρο Μαξίμου ΕΝΦΙΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ