Καμμένος: Να διαλέξει ο Καλογρίτσας ή εργολάβος ή καναλάρχης - iefimerida.gr

Καμμένος: Να διαλέξει ο Καλογρίτσας ή εργολάβος ή καναλάρχης

Νέες αιχμές Καμμένου για Καλογρίτσα- Φωτογραφία αρχείου: EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επιμένει ο Πάνος Καμμένος στις ενστάσεις που έχει καταθέσει δημοσίως για την χορήγηση τηλεοπτικής άδειας στον εργολάβο Χρήστο Καλογρίτσα.

Από το Λονδίνο όπου βρίσκεται, ο υπουργός Αμυνας κάλεσε τον κ. Καλογρίτσα – ο οποίος είναι και κουμπάρος του – να εγκαταλείψει την μια από τις δύο του ιδιότητες σημειώνοντας ότι η ιδιότητα του εργολήπτη δημοσίων έργων είναι ασύμβατη με αυτή του ιδιοκτήτη τηλεοπτικού σταθμού.

«Ο κ. Καλογρίτσας μέχρι προχθές ήταν εργολάβος και επομένως αντιλαμβάνομαι ότι δε θα του δοθεί η δυνατότητα να συνεχίσει στη διαδικασία απόκτησης άδειας. Αν αποδείξει ότι έπαψε να είναι εργολάβος ή ότι έχει σταματήσει το σπορ ή αν περάσει τον έλεγχο πόθεν έσχες τότε καλώς να πάρει την άδεια» τόνισε μιλώντας σε δημοσιογράφους. Εξέφρασε δε αμφιβολίες για το κατά πόσο θα κατορθώσει ο κ. Καλογρίτσας να «επιβιώσει» από τον έλεγχο του πόθεν έσχες αν και όπως είπε, διαθέτει την οικονομική ευχέρεια για να αποκτήσει την άδεια. Αφήνοντας έτσι να αιωρούνται και πάλι αιχμές για «μαύρο χρήμα» όπως είχε γράψει και στο προσωπικό του λογαριασμό στο twittter.

Διευκρίνισε ωστόσο ότι δεν προτίθεται να παραιτηθεί από την κυβέρνηση αν ο κ. Καλογρίτσας λάβει τελικώς τηλεοπτική άδεια. Σε σχετική ερώτηση απάντησε: «Πιστεύω ότι πρέπει πρώτα να παραιτηθεί ο κ. Θεοδωρικάκος (σ.σ.σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη και συνεταίρος του κ. Καλογρίτσα) και ο κ. Καλογρίτσας».

Οπως είπε επίσης δεν έχει «κάτι προσωπικό με τον κ. Καλογρίτσα» για να συμπληρώσει: «Το γεγονός ότι είμαστε κουμπάροι μου δίνει ακόμη ένα επιχείρημα να μην μείνω αμίλητος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ