Απολαύστε πανάκριβα ξενοδοχεία του κόσμου, χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Απολαύστε πανάκριβα ξενοδοχεία του κόσμου, χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία [εικόνες & βίντεο]

Φωτογραφία: Çirağan Palace Kempinski
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποτελούν συνώνυμο της πολυτελούς διαμονής. Τεράστια δωμάτια με πανάκριβα έπιπλα, αφράτα κρεβάτια, μπανιέρες έτοιμες να βουλιάξετε μέσα και θέα που «καθηλώνει».

Ξενοδοχεία αυτού του κόσμου ανοίγουν τις πύλες τους σε όσους έχουν να διαθέσουν μια μικρή περιουσία για να μείνουν εκεί το βράδυ τους, απολαμβάνοντας φιλοξενία αστέρων. Μήπως, όμως, δεν είναι έτσι;

Με μια μικρή έρευνα θα δείτε πως μπορείτε να μπείτε στα πιο πολυτελή ξενοδοχεία και να σας περιποιηθούν σαν να είστε βασιλιάδες, χωρίς να σπαταλήσετε ολόκληρο το μισθό σας.

Η Vogue παρουσιάζει επτά χλιδάτα ξενοδοχεία, που μπορείτε να απολαύσετε.

The Ritz, Παρίσι

Μπορεί στο πρόσφατα ανακαινισμένο Ritz στη γαλλική πρωτεύουσα η βραδιά να ξεκινά από τα 1.100 ευρώ, ωστόσο, ο ταξιδιώτης έχει τη δυνατότητα να μπει στον κόσμο του ξενοδοχείου, πίνοντας ένα ποτό στο Bar Hemingway. Ενα παλιό στέκι με το όνομα του Ερνεστ Χέμινγουεϊ. Ξύλινη επένδυση στους τοίχους και δερμάτινα σκαμπό δημιουργούν έναν φιλόξενο χώρο, όπου ο καθένας μπορεί να απολαύσει το κοκτέιλ του από τη λίστα του μπάρμαν Κόλιν Πίτερ.

Gstaad Palace, Γκστάαντ

Ενα κάστρο φωλιασμένο στις σουηδικές Αλπεις, περιτριγυρισμένο από τη φύση, προσφέρει αθλητικές δραστηριότητες για όλους, ακόμα και αν δεν είναι πελάτες του. Οι εκδρομείς είναι ευπρόσδεκτοι να κάνουν σκι, πεζοπορία, ποδήλατο στα κοντινά μονοπάτια ή να κλείσουν ένα από τα γήπεδα τένις και να επιδοθούν στο αγαπημένο τους άθλημα, έχοντας θέα τα γύρω βουνά.

Çirağan Palace Kempinski, Κωνσταντινούπολη

Ενα οθωμανικό παλάτι της Κωνσταντινούπολης μετατράπηκε σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων και καλεί τους επισκέπτες του να ζήσουν μια αυθεντική εμπειρία χαμάμ. Στα λουτρά του 19ου αιώνα με κυρίαρχο υλικό το μάρμαρο, κανείς μπορεί να πιστέψει έστω και για λίγο ότι είναι σουλτάνος. Επίσης, ο επισκέπτης μπορεί να βρεθεί στο Gazebo Lounge, για να απολαύσει το τσάι του, που σερβίρεται καθημερινά στις 15:00, και να μαγευτεί από την εκπληκτική θέα στον Βόσπορο.

The Standard, Miami Beach

Για όποιον θέλει να χαλαρώσει και βρίσκεται κοντά στο βενετσιάνικο νησί Belle Isle, μπορεί να επισκεφτεί το The Standard. Μαθήματα γιόγκα στην πισίνα ή στην πλευρά του Ατλαντικού προσφέρουν μοναδική αίσθηση και απόλυτο ζεν.

Morning stretchhh. StandardMoves.Tumblr.com for more fitness gifs. Thnx @outdoorvoices for the best yoga clothes ever.

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης pɹɐpuɐʇs ǝɥʇ (@thestandard) στις Μάρ 4, 2016, 6:45πμ PST

Four Seasons Resort Bali, Jimbaran Bay

Αν και οι βίλες με την ψάθινη οροφή του συγκεκριμένου ξενοδοχείου Four Season έχουν ιδιωτικές πισίνες, μια μεγάλη πισίνα υπερχείλισης βρίσκεται μια ανάσα από την παραλία και είναι διαθέσιμη σε όλους. Η πρόσβαση τόσο στην πισίνα, όσο και στην παραλία γίνεται με ημερήσιο πάσο, με τους επισκέπτες να έχουν τη δυνατότητα ενοικίασης ανάκλιντρου για τέσσερις με θέα τη θάλασσα.

One Aldwych, Λονδίνο

Το λονδρέζικο ξενοδοχείο φημίζεται για τη μοναδική εσωτερική του διακόσμηση με κατά παραγγελία έπιπλα με μίνιμαλ αισθητική, ιδιωτική αίθουσα προβολών για τους σινεφίλ. Ζήστε την εμπειρία δείπνου και ταινίας, με σαμπάνια να σερβίρεται πριν την προβολή.

The Westin Palace, Μαδρίτη

Αύρα παλιάς ευρωπαϊκής γοητείας αποπνέει το Westin Palace στην ισπανική πρωτεύουσα. Κάθε Κυριακή, το ξενοδοχείο ανοίγει τις πόρτες τους για τους μη επισκέπτες του για πρωινό, που σερβίρεται με τη συνοδεία όπερας. Κάτω από τη βιτρό ροτόντα, πραγματοποιείται παράσταση με ζωντανή μουσική για όσους θέλουν να γευτούν λίγο από τον ισπανικό πολιτισμό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ